Jaha...då här kung Bore gjort ett besök hos mig. Det började igår eftermiddag , och ni vet hur det känns sådär strax innan det kommer ett oväder. Det blir alldeles tyst ute och det känns liksom att nåt är i görningen där ute i atmosfären.


I Går fick vi snö så det räcker.  Tänk hörrni....ingenting är sådär lagomt längre, utan allt som händer blir jättemycket eller jätte lite och det blir inte alls som då man var liten. Jag pratar om snön. När man var liten var det lagomt mycket snö hela vintern, och vintern började tidigt den. Redan i oktober början av november kunde förstå snön komma. Men nu förtiden kommer snön i januari februari och det med besked!!! Ja, nu är "Kung bore"här minnena. Armarna känns som 2 meter lång och bena som skakiga spagettin.  Hua Hua. Men jag ska inte gnälla inte. Det finns de som har det värre.


 Nu sätter jag P här och visar er lite hur det ser ut i mina trakter södra Norrland just nu. 

Gillar ni snö??? :-) 

 


  


 I morse såg jag ut så här. Man har inte roligare än vad man gör sig, så jag tog ett glädjeskutt.


 
Vet ni....Det snöar fortfarande i skrivandets stund. Bäst jag tar en spade och gör nå nytta.


HEJHOPP!!!!!