Jamen då sitter man här och är nyklippt och allt. Har världens duktigaste frissa nämligen. Tänk så svårt det kan vara ändå att hitta en sån guldklimp. Men det har jag gjort....så detså! Nu äre klippt!

Men har ni tänkt på detta? Vi är jätteduktiga på att sköta om våra bilar med service och allt. När det är vår eller höst så går vi liksom igenom hela bilen så att den är tipp topp. Men när det gäller oss själva, så slarvar vi lite. Varför då?? Om du inte sköter din kropp....vart ska du då bo?

Nu har jag en sak till att göra och det är......tandläkaren. Jädrans sån skakfrossa jag får av att bara höra ordet Tandläkare. Varenda gång jag ska gå dit så bortstar jag tänderna så in i hellskotta, men varje besök så får jag samma kommentar. Du måste bli bättre på att borsta tänderna!  Hmmm......själv fattar jag ju ingenting. För då tycker ju jag att jag värkligen har satsat stenhårt på tandborstningen. Borde man inte få lite respons då eller?

Skitisamma....Jag har Tandläkaren framför mig, och nu jäääädrans ska jag visa honom hur bra jag är på att borsta mina tänder.....så detså!

Men åter till onsdagskvällen. Jag känner mig lite nöjd åxo ikväll. För vet ni? Vi har ju två Guldmedaljörer från min hemstad Sundsvall. Det är ju kalla och Johan olsson  som tagit hem Guld i längdåkning. Är man inte stolt så säg. Så nu blire till att krama kudden med ett sånt där förnöjt leende. Inte varje dag man har nåt att fira eller?? JO...att man är frisk då. För det ÄR väl nåt man alltid kan fira och att vara tacksammen över.

Nu får ni ha det gott alla kära. Här blire till att krama kudden och drömma söta å ljuvliga drömmar nämligen. I morgon kommer det en ny dag, och med nya förutsättningar. Vi tar väl och gör den till en riktig bra dag. Eller hur?

HEJSVEJS och här kommer en liten onsdagshistoria. :-D


Den lilla sonen stod länge och tittade in genom nyckelhålet till föräldrarnas sovrum.

Slutligen gick han därifrån, skakade på huvudet och sa tyst till sig själv.

Och dom snackar om att inte jag får peta i näsan. :-D


Kramen på er!