Nu är det nära.....tänk så mycket vårkänslor man får nu då vi har fått sol och värme i hela vårt land. Såg ett gäng fåglar som flög sådär tjusigt och i led häromdagen. Hur lyckas dom igentligen med det? Dom måste ju ha nån jävulsk bra ledare. Den pippin sätter man sig inte på inte ;-) . Men det är ju som med oss människor. Några är födda ledare, och andra inte. Vissa tycker det är skönt att bara åka med, och andra vill bestämma och leda. Vissa har ett STORT bekräftelse behov, medans vissa aldrig ens tänker tanken, eller tänker ens i de banorna. De bara följer strömmen liksom. Kanske ÄR det just de människorna som är lyckligast. Att inte behöva göra sig för, och bara vara det dom är.

Själv ÄLSKAR jag blommor, och bara drömmer just nu om sommaren. Tänk så härligt att vi har den tiden framför oss nu. Allt blir ju så mycket enklare då.


Drömmar är härliga, för slutar vi drömma och använda vår fantasi, så mycket tommare livet blir då.

Mitt intresse för blommor uppkom då min morfar var en duktig trädgårdsmästare och jag fick dela hans intresse som liten. Så en gång pratade jag ALLVAR med min morfar och var väl sådär 7 år då jag sa: MORFAR, jag vill inte leva utan blommor, utan jag vill vara lika duktig som du är. Det blir du svarade min morfar glatt då han såg hur jag levde för allt som växte. Djur som blommor.  Så där fick jag vara med honom och fixa ute i grönsaks landet och blomlandet. Ni kan ju bara fatta hur lycklig jag var.

Så nu är det snart dags och sommar för mig. Så nu måste jag visa er lite ljuvliga sommarbilder IGEN. Hoppas ni inte tröttnar bara ;-) .


Ser ni humlan här på sista kortet. TantGlad bara ÄLSKAR humlor ska ni veta och dess humlesurr. Tänk en sommardag där solen lyser och värmen är på topp med en massa humlesurr, det ÄR sommar det!

Men oj så mycket sommar det vart i min blogg idag. Men kan ju inte låta bli då man får en sån massa vår och sommarkänslor just nu. Dom bara vräker ner.

Sen har vi ju cyckeln som kommer fram åxo. För visst är det mysigt och bara dra iväg med cyckeln en fin sommardag, för så mycket man får se under färden då.

Hursomhelst så ÄR vi snart där, och TantGlad gillar att cykla ska ni veta.

Ha nu EN RIKTIGT skön kväll alla fina, så hörs vi om ett par dagar igen. Det är ju mycket som ska fixas på våren då man har en trädgård .

Må så gott alla, och en STOR VARM KRAM ska ni ha!Ser ni hur fort jag cycklar??


KRAMEN FRÅN MIG!