Halloj alla .

Men vilken härlig morgon. Solen visar sin bästa sida, och jag är ledig idag. Snacka om mjukstart. Kan det börja bättre än såhär efter semestern. Man ska ju mjukstarta sägs det.

Men vet ni...nu tänkte jag inte bara vara ledig. Nä nu jäklar får det bli lite höstfint i fönstrerna, och vet ni vad jag osökt kom att tänka på? Jo...på Lampor. Tänk så kul det är med lampor. Ett tag gillade jag färg på lampskärmarna . Men inte nu. Tycker det ser och känns så rent med vita och beiga lampor. Men modet och smaken ändras väl. Inte tycker jag om den gula lampan som hängde över köksbordet på 70-talet nu inte. Så smaken förändras.

Hörrni....nu har jag gogglat efter lampor på olika årtionde. Inga bilder är mina egna. Bara så ni vet. Visst är det lite nostalgi allt. Kolla bara här.

50-tal

 Lånade bilder från nätet.

 60-tal


 50-tal


 60-tal

 

70-tal

 

 

80-tal

 

90-tal

 

2000-tal

 

Visst är det väl mysigt med lampor.


Ska se om jag har någon gammal lampa i gömmorna...för vem vet? Allt blir ju modernt igen.


Kramelikram på er alla fina!