Halloj  

I morse då jag vaknade så gick jag precis som vanligt ut till postlådan för att hämta in morgontidningen. Skönt väder men lite dugg. Helt ok för en promenad. Sagt och gjort drog jag på mig mina gåskor. Dom är gamla och slitna, så dom duger när det är blött och regnigt.

Oj så skönt det var. Jag tog raska snabba steg tills jag hörde något klunkande . Hm...stannade...men hörde inget. Så jag fortsatt. Men detdär lätet hördes ändå   . Men tänkte jag..är det någon fler som är ute? Ute och går. Eller kanske rentav någon förföljer mig??? Men hjälp. Herrejisses. Kanske någon slår ner mig eller nåt? Ingen kan ju höra mig. Hmm... 

Hm.. Efter ett par skräckinjagande minuter i skönt duggregn så fattade jag galoppen. Mima gamla skor var det som lät. Men man kan ju aldrig veta.  Att bara ta en promenad som man gjorde förr . Allt kan hända i dag.  Men nog om detta. Jag fick frisk luft. En toppenstart trots allt denna morgon. Så nu tänker jag ta mig en kopp kaffe. Kaffet smakar ljuvligt denna tid på morgonen. Så nu lägger jag ifrån datorn. Ni får ha en fin lördag, för det ska jag ha .

 

Hejsvejs på er  :-P