Haloj alla!


Ångrade mig lite i går, för om jag skulle ha klätt ut mig till påskkärring så skulle jag ha fått gratis godis från vår affär. Ja sablans då. Men å andra sidan så har jag godis hemma som räcker till hela vårt kvarter.  Tycker ju dessutom inte om godis men chochklad går bra. Det är ju liksom inte godis (tror jag) för det är ju sånt som är jättegott ju.

Fick dessutom stå i kö till Blåkulla igår då presis alla kääriiingar skulle dit. Ja ni kan ju bara gissa vilken låååååång kö det vart då, så det var lika bra att ge upp. Dessutom så såg jag en påskärring sitta fast på väggen, och det var då jag fattade att det var totalstopp där uppe så denna kärring fick åka hem på kvasten igen.


Barn är roliga. Träffade en liten tjej igår på sådär 6-7 år och så sa jag till henne att nu var det dags för en kärring som mig att åka till Blåkulla. Då tittar hon lite på mig med ett såntdär gulligt leende och säger....Du är ju ingen riktig påskärring ju. Hmmm.....tänkte jag då, men varför då säger jag till den lilla unga tjejen. Då svarar tjejen...du är ju ingen gammal, och man måste vara gammal då man åker till Blåkulla, och så måste man ha prickar i ansiktet och huckle på sig. Ja dom är roliga barnen.

Men nu är det lååååååååångfredag, och det var den här dagen enligt kristen tradition som jesus korsfästes. Men om jag ska vara ärlig så har jag nog mer tänkt på den goda påskmaten som ägg och annat gott under påsk, så förlåt mig där uppe i himlen. Sen är ju barn så härliga. Hittade här lite citat från barn.

Alla människor är lika mycket värda, vare sig de har hudfärg eller ej.     TARIO 7 ÅR.

Gud behöver inte tro på någon. Han behöver bara tro på sig själv.  HANNE 8 ÅR

Jesus gick på vattnet för att han inte ville bli våt om fötterna.   OLOV 9ÅR

Detta var lite från "gamla tanter lägger inte ägg" Så mycket kul i den boken.

Men nu äre låååångfredag, och denna dag var ju urstrist då man var liten. Fast nu är det skönt då man är äldre och framför allt då man är ledig som jag under påsken. Har hört värmen skulle komma åxo, så oj vad man längtar. Visst är det skönt att längta till nåt, för det behöver ju inte vara nåt stort. Just nu längtar jag till min första kaffekopp såhär på långfredagen.

Nu ska jag fortsätta långfredagen med att vila. Det är gott det.


En skön långfredag till er alla!

Kramen från mig!