Sådär ja....tänkte jag skulle skriva ner några rader i min blogg nu då jag ändå inte har något bättre för mig. Njaa.....jo föresten....man har väl alltid något som man borde göra, så nu skuter jag upp det tråkiga till någon annan dag.

Nu backar jag till gårdagen som var en såndär himmelsk vacker vårdag. Solen den lyste värkligen ikapp alla ansikten som bara log av moders sol`s varma solstrålar. Nu var det hela 11 + grader här hos mig, och ni måtro man tycker att det är varmt "då" i min del av vårt avlånga land såhär på mitten. Vet ni?...näe det kan ni ju inte veta, för några tankeläsare kanske ni inte är...men vet ni....jag hittade mina två första tussolagos. Tänk....man blir ju lika glad varenda vår då man ser de första sticka upp som små solar ur diket. Fram med kameran för att föreviga dessa blommor. Det är såna här gånger man tappar greppet om värkligheten, och tror att man är ensam på vägen. För ni förstår....då jag såg dessa små blommor i dikeskanten så nästan tvärnitade jag, så min passagerare hann ju inte med sig alls. Själv kunde jag blivet påkörd. Jajamen....så kan det gå då man ser några tussolago i diket.


Kolla bara .....visst är de söta.

Det här hände i går. Det var ju en stor sol då, och här hemma vart bilfärden till "Alnö" Jag är ju en riktig trafikfara om jag ser nåt vackert efter vägen. Då måste jag bara fota, för det bara är så.

Titt vilken sol. Är den inte grann så säg, och titt på molnen och det glittrande vattnet åxo...är det inte vackert?

Men nu till i dag....föresten....orkar ni hänga med?

Idag var min väninna och jag ute på shopping.  Det har ju varit en grå och trist dag om man väljer att ta en promenad....men vi valde shopping i gråvädret. Såna här gånger då vi träffs ( händer inte alltför ofta) så har vi alltid lika mycket att prata om. Vi kan då konsten att surra öronen av varandra. Vi pratar hela hela tiden. Nu kanske ni tror att vi glömmer att titta på klädena.....men är man shoppingproffs som vi klarar man både av att prata, och att kolla på alla kläder som finns. Nöje och nytta.

Här kommer några bilder från den mysiga dagen.Hm...har ju satsat på lite nya saker.


Sen så måste man ju äta lite. Vi tog en paj båda två.

Sen vart man fit for fight och shoppingen fortsatt i ett rasande tempo. Ja vi har mycket spring i bena båda två. Vi hinner med mycket på kort tid....om man nu ska tänka på tiden då man är ledig. Men det behöver man väl inte.

En snygg väst hittade min väninna.

Hittade en mannekäng som frivilligt lät sig fotas.


Ja ni......ledig skulle man vara jämt. Vilken lyx. Men jag får nog vänta en femton år till på det. Fast å andra sidan......kanske det inte är något att längta till. Man uppskattar ju lediga dagar då man jobbar. Om man alltid skulle vara ledig så........

Nä nu får jag lägga ifrån mig datorn.   Det här går ju inte . Katten står brevid mig och ser ut som den mest svultna katten i hela världen. Hon måtte inte fått mat på flera dagar nu. Igentligen så skulle jag vilja säga åt min misse att gå och lägga sig......men det går ju bara med hundar. Tänk vad lydiga de är hundarna. Plats! ligg!.....dom bara lyder och lyder för det gör då inte en katt som har egna viljor. BESTÄM INTE ÖVER MIG säger dom. Näe då...ingen risk. Här hemma får man rätta sig efter katterna och inte tvärt om. Bäst jag ger dom mat nu. Resten står och väntar ute i köket. De andra två alltso.

Vi hörs och syns hörrni!MJAUUUUUUU.....på er