Kan ni fatta vilken fantastisk söndag vi hade hos mig igår. Sol och värme hela dagen. Såg en vinglande humla surra förbi. Nog är väl det ett sommarteckan allt. Sen alla människor som plötsligt äter, vilar, läser och gör allt dom gjort inne ute. Nu är det ju populärt att laga maten ute åxo, och det är ju inte så dumt om man är många. Kocken behöver inte känna sig utanför där inne i köket då köket nu är ute. Smart va?

Igår agerade jag lektant, och det passar mig skitbra. Min gubbes barnbarn Tilly brukar bestämma vad vi ska leka nämligen. Hon är en bestämd ung dam ska ni veta. Sen älskar hon ju att härja på med TantGlad som alltid. Sån energi man åxo får genom att busa med barn, så det här med bus blir det mycket av för TantGlad. Hon älskar ju busiga människor. Kan ni inte förstå det ;-) .

Astrid lindgren var en klok kvinna hon. Hittade detta citat som jag tycker stämmer så bra, och det är. "Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek så kommer folkvettet av sig själv" Visst var det väl en klok tant allt.

Tänkte avsluta med en bild från i går där Tilly och jag busar. Nu vart det ju lite fel, för igentligen skulle ju Tilly sitta på gungan. Men nu ville Tilly gunga hennes plastmormor "TantGlad" nämligen, och gissa bara vilken fart vi hade på gungan. Lovar er att har vi fortsatt gunga har TantGlad sett stjärnor, för här gick det undan!

Tjohoooo



Tjohoooo...nu kör vi i gång den nya veckan alla. KRAM från mig!