Ni som följer min blogg har nog inte missat i mitt föregående inlägg där jag skriver om granbelysningen som är helt borta, och borta är den fortfarande. Den är spårlöst försvunnen . Fattar ingenting och ju mer jag tänker på, och undrar vart den har taget vägen ju snurrigare blir jag. Men lite glader är jag......för då jag fortsatte att leta  ikväll då hittade jag nåt annat som jag länge letat efter. Visst är det konstigt med prylar. Ibland så dyker nåt bara upp som man letat efter länge som ikväll då jag hittade min dyra mascara som  jag letat efter sen somras. Tänkte ju då att den säkert glidit ur väskan på nå vis. Men det hade den inte......den låg i en låda där jag förvarar gardiner.  Helt ensam och övergiven Men hur den hamnade där veteklåen . Undrens tid är inte förbi och hur det går med granbelysningen??? Vet man alldrig.  

Som ni ser så har det inte hänt så mycket mer sedan igår.....inget att skriva om iallafall. Men nu gjorde jag det ändå..........tror ni att jag kommer att hitta belysningen?? Tror faktiskt min gubbe har ett litet finger med i spelet för då jag tänker efter så hade han storstädning i garaget i somras. Ni förstår......då  blir det storrensning. Massor av grejor slängs som sånt som  man bara ställer in i ett garage. Tänk om................


Nä nu tickar klockan iväg med en rasande fart. Snart natta.....Snart dags att krama kudden för att drömma sig bort i drömlandet ännu en natt. Ska berätta för er, att i går natt drömde jag om nåt jättepännande.....Hoppas jag gör det i natt med. Fortsätter drömma samma dröm. Kan man göra det?? Nån som vet? Berätta isf. Jag skulle vilja göra det.

 

Apropå "Leta" så hittade jag lite roligt på nätet.


 

Fler......


Hejdå.....Vi hörs en annan dag.