Nu när jag bara kan ta det lugnt...jo, som ni kanske förstår så arbetar jag helg , men det är sista helgen före semestern. På måndag tar jag ut 4 soliga veckor. Ska bli så skönt. Jag tänker inte flaxa omkring riket runt mer än vad jag behöver , för semester för mig är att ta det lugnt och ta dagen som den kommer. 

Jag är en sån som gör flera saker halvbra och samtidigt......just nu så tittar jag på tv  samtidigt sitter jag och filofiserar lite....hörrni...tänk om man kunde leva livet baklänges, då skulle ju allt bara bli bättre och bättre ju. När man håll på och dö och är på hemmet blir man piggare och piggare och sen skrivs man ut och tar ut pensionen. Bra va?  Sen blir man spänsligare och piggare för var dag som går. Man blir yngre och yngre och vet exakt vilka misstag man inte ska göra ...hm.....eller blir det bättre? Tänkte på skolan....Då måste man ju läsa läxor igen, och hur kul är det? Lära sig gå måste man ju å...nja....det kanske inte var en sån bra idé det här  trots allt. Men har man vild fantasi så har man.

Näe hörrni, nu har jag inte tid att sitta här å surra.  Tittar ut genom fönstret och ser att vädret ser ut som vanligt. Moln, sol, regnmoln, höstblåst...Alla väder samtidigt. Allt är som det ska.

Tänkte på en annan sak åxo..

 


Eller hur👍??? :-D 

Men nu säger jag HEJ PÅ ETT TAG och....