Vaknar med takdropp och plussgrader. Visst är det väl ljuvligt som bara den. Dessutom kliar det i mina gröna fingrar, för nu snart är det time att börja med vår sådden, Växthuset och ligga på knäna och rensa. :-D .

Det är bra när det töar och är på plussgrader, men kanske lite mindre bra när man som mig är en liten klumpeduns. Igår kväll då kunde jag inte hålla mig, från att ta en promenad, så då vart det en liten. Sagt och gjort på mig , med RÄTT kläder och så drog jag med gångstavarna som ett litet stöd, för jag märkte ju att det var skithalt ute. Men vad tror ni att jag gjorde fast jag hade stavarna? Naturligtvis ramlade jag vid en backe, och nästan åkte på achlet efter hela backen som vart utför. Ja här behövs ju inga skider inte, jag har ju mitt acshle att åka på. Pinnarna eller gångstavarna dom flög i väg åt sidan, så dom höll jag ju nästan inte på att hitta. VET NI? Jackan som jag hade på mig var vit, men efter detta vart den liksom mer gråvitsvart. När jag kommer hem, så undrar ju gubben min vad i allsingadar jag gjort?. Hmmmmm, måste man berätta allt? ;-) .

Ny dag och lillördag!

Eftersom det är så härligt ute, så har jag mindre tid att sitta här. Visst kan väl dagssolen locka!

 Önskar er alla en fin onsdag!