God morgon på er alla!

När man är ledig som jag och det hela sommaren, så blir man lite dagavill. Tittade i almanackan nyss och ser att det är bara denna dag, för i morgon kommer sista dagen i juli. Ähh....nu tänker jag inte mer på det. :-)

Igår var jag ute på en liten shoppingtur, då vädret tyckte jag skulle passa på att gjöra mig av med lite pengar. Hursomhelst när jag hade provat lite...så kom det fram en äldre dam till mig och frågade: kan inte ni hjälpa mig med att hitta rätt storlek? Hmmmm...tänkte jag som inte ens jobbade inne i affären och inte var nån expedit heller hjälpte dock den gamla damen som vart skitnöjd tillslut. Så när jag förklarade att jag bara var en falsk expedit fick vi både ett tokskratt som nog hördes i hela affären. :-D

På väg hem då vart jag förföljd i min bil. Jag svängde bilen ut ifrån parkeringen, sen åkte jag rätt fram och en bil åkte samma väg. Jag svängde av på en annan väg.....bilen var fortfarande efter mig :-\ . Jag kännde hur nervös jag vart, och att det kanske t,o,m var polisen som var efter mig. Oron satt igång på riktigt och jag började skaka i benen åkso när bilen följde efter mig in på gården och stannade efter att jag hade stannat. Plötsligt när jag ÄR som nervösast kliver ett välkännt ansikte ut ur bilen hmmm........................vet ni vem det var? JO en gammal vän till mig. Ja herrejisses hur nervös man kan bli ibland och vad mycke tankar man kan sätta igång med ;-)  Jag som vart så misstänksam och helt i onödan.

Vet ni att jag har ju berättat om min husspindel Bosse som kommer och går här hemma. Men vet ni, han har dragit hit frugan Gullan åkso. Spindeln Gullan är åkso här och nu har dom bosatt sig i badkaret, ja....jag hoppas värkligen inte det blir några spindelungar här hemma, för då får gubben välja på mig eller dom ;-) .

Idag är det lite gråväder, så det gäller att passa på med städningen. Min gubbe brukar tycka om att dammsuga, så inte tänker jag hindra honom inte.Ser ni hur han kör så det ryker!!!!

Jag har en liten busig ettåring åkso som heter Claudine och här tror hon att jag ska kasta bort henne med kassen.Hon är go min lilltjej och busig som bara den.

Men det blir inte bara städning här hemma. Jag tänkte att jag skulle ta mig en blåbärsttur i skogen åkso. innan Alla de andra  ;-) ,kommer. Men...men..jag är människan som delar med mig av skogens lilla guld. Men visst.......hoppas jag på några bär iallefall.

Näpp nu tänker jag dricka mitt goda morgonkaffe med min älskling. Ha så gott nu alla!

 

Ser väl ut så här när jag ska till blåbärskogen........hehehe

 

Lär av i går

lev i dag

hoppas i morgon.

 

Hörs gjör vi snart igen!

KRAMEN från mig! :-D