Hejsan!

Ja inte kan man klaga på den här dagen för jädrans villket kanonväder det har varit. På förmiddagen då var jag rättså duktig då jag tänkte att nu måste jag ut och röra på mig lite. Min cykel har ju punka tyvärr då jag seglade med värdens vurpa in på legda här utanför. Jag skulle nog inte intressera mig för vad det var som lät där nere i diket, då jag heller kanske skulle ha kollat lite mer hur jag cycklade på vägen.  Skönt är att jag har fortfarande inte upptäckt nåt blåmärke (HURRA) så är jag HELNÖJD!

Jag kommer i håg när jag var liten en gång , och mormor skrek på mig att jag skulle skynda mig hem då hon skulle bjuda på saft och kakor. Cykla gjorde jag då åkso, och när jag hörde ordet kakor då fick annechristine väldans så bråttom ska ni veta. Som ett jetplan (ja jag var lika snabb och yschlig då åkso) körde jag race med cyckeln på vår gata och sen när jag skulle svänga in på gården åkte jag RÄTT IN i häck f-n skapet på ren svenska. Där låg jag och skrek AAAAAAIIIIIIIJ och mormor rusade ut för att se vad som hade hänt med mig. Ja , jag skrek nog så det hördes i hela kvarteret. Som tur var fick jag lite tröst med att dricka hemgjord saft och äta mormors goda S- kakor. Det VAR SOMMAR det! Och så satt man ute i den mysiga blomrika bechån och bara njööööt. :-) .

Idag har ju solen varit hos oss presis hela dagen. Så skönt och aldrig blir man less heller! Jag har druckigt en SMOTHIE och lapa sol hela dagen lång.  Tidningar har jag haft på bordet PLUSS har naglarna fått en liten uppfrächning! Så skönt och härligt när man får känna sig lite sommarfräch tycker jag! 

Och eftersom jag har semester så FÅR jag ju känna mig lite lat faktiskt. Att gjöra absolut ingenting och en massa måsten finns inte på kartan nu. För nu ska det fortsättas att latas, solas och allt man bara gjör under den häääärliga sommarhalvåret. Visst är det åkso sååå skönt på kvällarna om det inte vore för (myggjävlarna) dom är ett par hemska varelser tycker jag. Dom är ju som några riktiga varulvar. Ni vet dom här som suger blod på nätterna......nä usch....nu pratar vi om nåt annat, för annars kanske jag blir lite......mörkrädd ikväll!.

 

Ser ni så skönt jag har det!

Bilden är tagen från boken (Äntligen tant) med Anna Eriksson.

 

Näpp, nu måste jag fortsätta att gjöra lite mer onytta, för f-n vad skönt det är att gjöra ingenting vettigt på dagarna. iiieeehhhh!!!!

 

-Hovmästaren! Är ni säker på att den här salladen är gjord för två?

-Javisst.

-Men varför är det bara en mask i

den då?

 

Kramen till er alla!

Tjingeling! :-*