Det är lördagskväll och nu inväntar man på mello. Så då vart det en liten stund här framför datorn. Att blogga är väldigt roligt tycker jag, och det finns så många fina bloggvänner man har fått här inne. Så mycket att läsa hos var och en. Vissa skriver lite om deras barn, eller så kan det handla om blommor eller nåt annat spännande. Vi har alla nåt att tllföra varandra och jag tycker det är jättekul med allt vad vi nu skriver om. Alla bloggar är bra på sitt sätt. Ibland får man ju skratta, och det är nåt jag gillar, och i vissa bloggar kan det handla om livshändelser i livet som får mig att beröras mycket för det händer.  Det var någon som frågade mig: Varför har man en blogg? Men till det kan jag bara svara för min egen del, och varför jag har en blogg är ju för att jag älskar att skriva. Har alltid gillat det och det är jättekul tycker jag. Så länge man tycker saker är roliga då ska man hålla på med det, för det gjör bara gott.

Det här med borgen. Att man köper någon fri som begått ett brott. Vi säger t,ex ett mord. Vad tycker ni om det? Nu ikväll är jag lite småsurrig , så jag undrar vad ni har för åsikt om sånt. Själv förstår jag inte detta, att bara man hostar upp lite pengar så blir brottslingen fri. Har man t,ex begått ett mord så ska man avtjäna detta straff och inte bli frisläppt för en summa pengar. Tänk att man begått ett mord, ska jag då få gå fri för pengar, en summa pengar. Näe jag tycker det är helt galet och det är min åsikt.

Ikväll blir det mello så jag undrar om den rätta låten eventuellt kan dyka upp ikväll? Dendär låten man går och smånynnar till, den man inte glömmer och inte får bort ur huvudet. Vi får se om den saken.

Med dessa tankar så slutar jag för ikväll. För nu blir det mello och en liten vals med gubben min.

Psssss i föregående inlägg så undrade jag om ni hade några ideer till min berättelse. Se nedan. Kom gärna med förslag, men skriv dem under det inlägget.

 

Ha en jättefin kväll nu alla!

 

Här blir det vals med gubben. Tjoooho