Då kör vi på söndag då! Så himla skönt det är första februari. Nu ÄR det bara 1 månad kvar till dendär underbara månaden mars. Månaden då det luktar asfalt ute . Men än dröjer det. Men den är på väg......var så säker.

Det har ju snöat lite fram och tillbaka under hela helgen hos mig, som gjorde att jag inte ville ut på någon väg och köra i går. Men i dag då har det blivet en liten sväng till vårt köpcentra. Min gubbe och jag, och det var jag som körde.  Efter en liten stund i bilen påminner min gubbe mig om hur jag kör och håller i ratten. - Du måste släppa ratten och inte krama om den sådär hårt...säger min gubbe lite bestämt till mig.

Plötsligt så står tiden stilla och jag vaknar upp ur min lilla livrädd att köra i diket i snön koma upp. Jag sitter ju skitnära ratten och kramar den så hårt att jag är ju alldeles kallsvettig. Jag vrider huvudet lite snett mot min gubbe och säger............Tror du får fortsätta att köra nu!

Fattar ni.....TantGlad har gått och blivet en rädd tant som bara vågar sommarköra sådär helt plötsligt. Äsch....nu är vi hemma igen så det ÄR nog mycket bättre med att gå en promenad. Så sagt och gjort strosade jag i väg och tog lite bilder här hemmavid. Tänkte att ni kanske vill se hur min vinter ser ut?


Bilder från hemmavid.....och där uppe till vänster där en skoter åker bor jag. OJ...det ÄR ju två skotrar. Ja det är full fart på dem här hemma.

Och nu sitter jag här och skriver samtidigt som jag håller i en kaffekopp och tänker på min blogg som fyller 2 år på måndag. 2013 den 2:a februari så kom min blogg " TantGlad " till.

Så fort tiden går.....

Så jag måste åxo TACKA ALLA fina läsare som har stått ut med att läsa allt trams och flams jag skriver. Ni ÄR för härliga alla goa bloggvänner som åxo ALLTID skriver så fina och snälla kommentarer här på min sida. Puss och kram till er.....och TACK för alla era besök här. Ni som INTE vet vem TantGlad är, kan kika lite "Om" mig här ovan, och varför jag skriver bloggen...mitt syfte med den.

NÄPP....nu blire tårta! TantGlad ska firas. Vi har ju två år tillsammans jag och min blogg.

Hejsvejs och ha en UNDERBAR ny och fin vecka!