Tänk så många tankar vi kanske har alla vad livet är? Är det att köpa en massa saker, eller är det att ha det jättefint hemma? Är det så vi tycker livet ska vara? Hmmm.....nog blir man glad då vattnet rinner i kranen, eller då man har råd att betala sina räkningar allt, är inte det livet?

Så nu har jag tittat lite tillbaka av vad som jag tycker är livet.

Kolla här!


Japp, detta var ju let`s dance och det är väl livet åxo, men sen kommer....Den är då väldigt störande ibland....men så kommer.....


Detta är frid! Det är vid vatten som man bara är liksom! Men sen kommer.........


Tankarna.....vad är livet igentligen? Ja denna fråga som alltid kommer upp!

Men lite bus hör väl livet till?


Ok....inte så busigt väl. Men att sola är ju skönt och snart är det ju sommar.

Men så kommer det liksom detta humlesurr som jag älskar!! Humlesurr är allt sommar det!!!!!!!


Nog är väl livet humlesurr alltid! Fattar ni vad jag menar med det? Se här hur jag har räddat en stackars humla från att kunnat blivet instängd. Jag älskar bara humlesurr , för det är sommar det!

Och nu ska vi få en jättefin helg med värme. Vad mer kan man önska sig? Ja inte vet jag. Men jag vet att det ÄR helg! Så nu kommer jag att njuta som Kronblom resten av helgen ska ni veta. För livet är ju här och nu, var det inte så???????Och sen tänkte jag på en annan sak, och det var.............
Och det är presis det jag ska göra i helgen. Jag ska inte fylla dagarna med dagar, utan med liv!!!!!!!!!


Kramen alla fina från mig!!