Idag har det inte bara blivet ett inlägg, utan två, men det ÄR ju min blogg, så här inne gjör jag som jag vill :-) .

Så många fina bloggvänner jag har, med alltid så fina goa kommentarer, och tack för dom som ALLTID är lika rolig att läsa.

Idag så har jag besökt min avlidna vän på hennes grav. Lite märkligt detta, då det var snart ett år sedan hon gick bort i cancer. Jag brukar prata lite då jag besöker dom döda på kyrgården, så är det nån som hör en, tror dom väl man är stollig. Men på nåt sätt, så känns det lite mer nära då.  Man får liksom en djupare kontakt på nåt vis. Sen är jag övertygad om att livet fortsätter, och att vi inte bara har ett liv, men det är ju i detta liv vi lever, och HÄR OCH NU.

Min gubbe älskar sport, och det är presis allt, och duktig är han åkso i detta område. Så när han brukar prata med mig, om allt som nu händer där i sportvärlden, så brukar jag bara lyssna med ett halvt öra, då jag tycker sport är skittråkigt. Pssss.....ni skvallrar väl inte om detta nu ;-) . Men så är vi ju olika, och tur är väl det ändå, och att det finns nåt vi alla intresserar oss för.

Idag då har vi besökt vår tomma badstrand, och tänk om man hade en hel strand för sig själv ändå, så härligt det skulle varit. Inga glassätande barn, inga parasoller som flyger iväg då man minst anar det, eller så inga springande barn som skvätter en massa sand på filten. Men ok då, för ALLT det där är ju ändå sommar. Nu kommer det några bilder här från dagen.

Tänk nu om man hade en hel strand för sig själv, vad skönt det vore jublar jag här.

Min gubbe tycker att jag skämmer ut mig, så han tar till flykten.

Kom nu åker vi säger han.

ok då. Men jag vet minnsan vad han ville hem till, och det var till den goda middag jag skulle laga, och det var fiskgratäng. Så nu blir det halv åtta hos mig nämligen. Sen är det ju lördag åkso, så lite mys framför tv-n blir ju absolut inte fel heller. ;-)

Del 2 av mina nu två inlägg idag är slut. Men älskar man att skriva så gjör man.

Ha en fortsatt underbar kväll nu alla fina!

 

Kramen alla bloggisar från mig! :-*