Ibland blir man trött att gjöra ingenting, och ingenting ÄR precis vad jag har gjort idag.  Så nåt duktighets skryt äre inte tal om inte. JO.....jag var ut en stund och skottade då det har småsnöat så vackert mest hela dagen. Det har varit ensåndär blötsnödag......ni vet.....då man kan få till en snögubbe eller några vackra snölyktor i snön.

Näpp....TantGlad har tagit det riktigt lugnt i dag som är så skönt att gjöra ibland. Men ibland kan man ju göra en massa saker utan att man ens vet om det. Ni vet.......diska....laga mat och att småplocka. Det är ju saker som man inte tänker på att man gör. Saker som liksom inte räknas, men ändå har man ju gjort en massa.

Jag har dessutom glott på vår träningscykel här hemma. Ni ska bara veta hur mycket jag cyklade på den i början då vi köpte den. Det var ju RIKTIGT roligt att kasta sig upp på cykeln då och trampa på som bara helskotta. F-n så duktig man tyckte man var. Ni vet väl att man motionerar inte för att bli yngre, utan för att bli äldre. Så himla klokt sagt detdär.

Så.......vad har jag gjort idag då??? INGENTING har jag gjort. Men ingenting är väl åxo nåt att göra, för jädrans så trött jag har blivet av att just inte göra någonting. Ja så det kan bli hörrni.

Jo...läste lite roligheter och citat har jag ju gjort lat som jag känner mig i dag.

Vet ni...en kvinnas rumpa sjunker hela elva centimeter under en livstid. Men då kommer ju min försvinna. Inte bra. Läste åxo att......Varför dör hjärncellerna, hårcellerna och hudcellerna, men fettcellerna har evigt liv??....hmmm.....

Läste ett annat citat åxo som var... Bättre med öppen fiendskap än falsk vänskap. Jamän det var väl rätt klokt sagt ändå.

Näpp...nog med en massa onödigt vetande nu......nu kör vi lördagskväll. Och nog vill man ha lite vår snart ändå. Imorgon är det första februari så himla skönt det känns. Så nu får ni ha en jättefin kväll alla. Själv tänkte jag umgås med min käre Man som är mitt ögongodis. Hejhopp och ha det gott alla fina i cyberrymden.


Jamän snart får man göra vårskriket........den som väntar på nåt gott...