Hejsan!

Satt mig en stund nu framför datorn då jag tycker jag jobbat på skitbra idag. Tycker städning är skittråkigt, men nu har jag både städat i kökskåpen och gjort lite rent inne i kylen. Fattar inte att man inte städar kylen lite oftare, men det ÄR ju så himla tråkigt.Visst har jag väl varit duktig ändå som gått lös med städning fast det är lördag.

Men nu är det lördagskväll, och jag tänker inte ens tänka på ordet städning ska ni veta. Tänker åkso på att jag behöver fylla på hjärncellerna med lite klokhet, så bara därför blir det fiskgratäng igen till middag, då man blir så intelligent av detta. Jag går ju kurser om näringslära som ni kanske läst i mina tidigare inlägg om på måndagar, så då passar det ju utmärkt med fisk ;-) .

Kommer i håg då jag var liten och var så imponerad av trolleri, och önskade mig en trollerilåda för att trolla fram en liten katt, men jag fixade aldrig det, och fattade inte hur dessa trollerigubbar kunde trolla fram kaniner och allt möjligt. Ja där stod jag och sa HOKUS POKUS EN KATT, men aldrig så kom det ju någon katt upp ur trollandet. Men ikväll då tror jag att jag kommer lyckas trolla fram en trevlig kväll........För det kan väl inte vara så svårt med att bara vara glad och se till att man har det mysigt eller hur? ;-)

HOKUS POKUS!Hokus pokus så önskar jag er en trevlig kväll!

 

Kramen från mig!