Det finns de som är noga med minuter men slösar bort timmar läste jag nånstans. Det stämmer ju skitbra in på mig. Jag tycker nämligen man ska vara eftektiv och använda sin tid på RÄTT sätt. Men i dag då har jag slösat bort tiden på en massa springande ut och in i alla affärer. Hade min gubbe med åxo, och inte hittade jag nåt litet dagis för honom att vara på heller, så det var bara för han att hänga med i alla svängar TantGlad tog honom till. Hittade faktiskt en ensam gubbe sittandes på en bänk där inne i köpcentrat så då sa jag åt min gubbe att kan du inte sätta dig med den andra gubben och surra lite eller?? Ni vet....ibland är det bäst om man får springa omkring själv för det känns lite som om man är överlastad annars. Ja..ni vet väl vad jag menar ;-)

Ja se tiden för när jag kom hem och satt mig när och tittade på klockan märkte ju jag att jag varit borta i timmar och inte gjort nånting. Snacka om att kasta bort dyrbar tid .

En annan sak....lova vara tysta om detta nu för annars tror min gubbe jag fått Alzheimer. Jag ska berätta en hemlighet för er. Hmm..hoppas min gubbe inte kikar in i min blogg för att läsa sedan. Hoppas hoppas men nu ska ni få höra. HÅLL I ER!

Brukar sällan handla på söndagar , men i morse skedde ett undantag. Nu snackar jag mat. Plockade på mig några varor och så för att sedan betala vid kassan och där träffade jag en bekant som jag surrade med en stund. Ja tänk som man kan surra med vissa människor. Man kan prata prata och prata så man glömmer tid och rum. Det var precis det jag gjorde idag. Men så hände en sak då jag kom hem. Jag hade glömt varorna på affären. Vilken jäkla tur min gubbe inte var hemma, för det är inte första gången jag glömt bort varorna. Snabbt som 17 brummade jag iväg till affären. Joåårå..varorna stog där snällt på golvet där jag ställt dom, men ni kan ju bara tänka er hur jag skämdes. Som sagt...det var inte första gången. Men ni...lova inte skvallra om mitt misstag för min gubbe är ni snälla. För jag tror Alzheimern kommer tidigt till mig. Det började ju redan för ett par årsedan då jag.........................................

Tror vi tar det en annan gång eller hur?? För nu luktar det..............fisk. HJÄLP jag har ju satt in fiskgratäng i ugnen. Ni får ursäkta mig men jag lagar visst mat och bloggar samtidigt. Visst skulle man vara effektiv?


Hmm...kanske man skulle ta och bli en snigel. Tänk så mycket man skulle hinna med eller????

ÄH....KRAMKRAM alla fina!