God morgon alla!

Det är bäckasvart ute , och med några minusgrader så känns det " nästan" som om det är vinter. Man är ju inte van liksom. Katten har hoppat upp i knäet " igen" då jag ska försöka skriva mitt inlägg. Den här katten bara älskar att vara med mig . Just nu känns det som om klorna är nyvässade då min misse sträcker ut klo efter klo efter klo....................aj aj aj. Och inte bryr sig missen om att matte " faktiskt" INTE gillar klor. Inte vassa i alla fall. Nej nej......den här kissen är ute efter det som alla missar gillar, som är " MYS" och en sak till........MAT. En katt tänker ju bara på mat, mys och att sova.  Dom vet hur livet ska levas dom. ;-)

Ska berätta en hemlighet för er. LOVA att inte skvallra. Jag har vunnit på triss! Jajamen, så den här dagen började ju inte så dumt inte. Nu vart det väl inte nåt större belopp. Inga fem miljoner eller så......men man får vara gla för det lilla, och visst kan jag köpa ett par nya lotter för pengarna. Eller så...........kanske en liten blombukett till min kära gube. Tänk så överaskad han skulle bli då. Så......ni får INTE skvallra om den stora vinstern för min gube. Lova lova, för annars blir det ingen överraskning. Stööööööörsta möööööjliga tyyyyyystnad.

Det är ju lördag och " Lyslördag" här hos mig i min stad. Jättevackert att se hur staden tänds upp allt eftersom. Det blir sååå mäktigt liksom. Lite pampigt och så. Tänk att om en vecka är det dags igen för att plocka fram julsaker.

Jag gillar att använda samma saker år efter år. Tänk hur glad jag blir i hjärtat då jag får ta fram min "jättefula" men för mig jättevackra tomte år efter år. Det ÄR kärlek det! Den tomten känns riktigt levande på nåt sätt.  Eller dessa fina kulor i olika färger. Några har mist livet under åren. Ja stackars dom.  Hur det har gått till??? ....ingen som vet? Känns lite mystiskt det där, för både min gube och jag lägger ju ner både kulor och andra julsaker med STÖRSTA möjliga aktsamhet. Jättekonstigt att det blir en död överaskning varje år. Men som sagt......ingen som vet vad som hänt där i kartongen.


Nu då jag inte har tagit någon egen bild förra året från " Lyslördag" här i hos mig, så tog jag och lånade en bild på nätet som " okänd" Bara så ni vet.
Nä nu luktar det kaffe från köket. Dagens första kaffekopp är bara bäst.

Själv så får jag önska ALLA mina läsare en jättefin lördag. HEJSVEJS till nästa gång som blir när det blir.

KRAMKRAM!