Nu närmar det sig både jul och ledighet i nära tre veckor. Ni kan tro jag längtar och behöver denhär ledigheten lite extra i år tror jag. Ni kanske undrar varför...men då ska jag berätta för er att.....

Det är skönt att få komma hem på fredagarna och kasta av sig skorna för att göra lite god mat och hälla upp ett glas vin. Jädrans vilken lyx det är.  Man tänder några ljus och så har man stämning bara sådär.

Men nu har jag märkt att det är nåt mystiskt med mig.....Jag har fått nån sorts glömska , och jag kommer absolut inte i håg vad jag nyss har gjort.

Igår på lördagskväll så tänkte jag att jag skulle gjöra en repris av fredagen och hälla upp ett glas vin för att bara ta det sådär jättelugnt och sjunka ner i soffan. Tog fram ett glas..surrade med gubben och berättade vad jag hade gjort under dagen. Hade köpt lite julklappar till de små och så.

Så där stod jag och surrade samtidigt som jag småplockade lite med allt möjligt på diskbänken. Pratade gjorde jag samtidigt och min gubbe tycker jag ofta låter som en pappergoja och säger om samma saker gång på gång. Fattar inte vad han menar men men.....

Så tog jag fram ett nytt glas, och hällde upp lite vin . Min gubbe tittade lite fundersamt på mig och sa    - du har ju hällt upp ett glas vin redan!!   Och där stannade jag upp , och min blick liksom hamnade ute i intet. Jag vart helt förstenad med en massa tankar som.......gjorde jag? När då? Det minns jag inte. Hmm....nog dags för lite ledighet tror jag. Så nu äre nedräkning och inget är som i väntans tider.

Men en sak till.....jag har skitbra minne då det gäller flera år tillbaka. Kommer ihåg exakt vad jag gjorde den här dagen för 10 år sedan eller som nu för ett år sedan. Sånt minns jag. Konstigt va? För ett år sedan hade det dragit förbi en storm hos mig, och jag hade tappat bort min julgran. Vet ni...den hade blåst till grannen och inte bara det...jag hade hela gatans belysningar här hemma i min trädgård. Det ni!!.....om jag har fuskat? Jodå...lite har jag fuskat. Har faktiskt tjyvkollat i min blogg från inlägget 14 december 2013. Så nu har jag erkänt mitt lilla brott. Fast...det är rätt kul att kolla lite tillbaka i sin blogg, för man har ju sin blogg som sin lilla dagbok åxo.

Men visst är det väl lättare minnas sånt man gjorde i förrgår än idag eller??? ;-) .

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.............Oj...min tagent fastnade visst. Får sluta här innan jag sliter ut alla bokstäver på min dator. Skulle vara trist det. Sen orkar ni nog inte läsa några mer tokigheter i dag. Så..vi tar och slutar här och säger hej till söndag och en ny vecka. Nu kör vi så det ryker!!


Klona sig vore inte dumt. Då kan man ju vara på två ställen samtidigt. Men.....jobbigt att behöva minnas dubbelt, så det vetefaan