Klockan är alldeles för mycket, och trots det så har jag inte mer vett än att jag borde gå och lägga mig nu och inte sitta här och skriva.... Men snart så...ibland så blir det bara  så. Man kommer inte i säng då man borde utan man går och småplockar liksom.  Hittar på en massa man borde göra nästa dag...eller nästa åsso kommer man i säng alldeles för sent.

Nu kom jag osökt på att tänka på mat. Inte vilken mat som helst, utan lite festligare mat . Förr skulle man låta maten tysta mun. Inte prata med öppen mun för det var ohyfsat. Så man åt och var tyst. Idag är det ju tvärtom...har ni tänkt på det? Man ska prata och umgås över maten . Visst förändras tiden och vi med den men här kan jag nog hålla med om att man äter som bäst och njuter bäst då det är tyst vid matbordet. Sen fick ju inte barn leka med maten förr...och det gjorde man ju tills man fick arga blicken på sig, men idag går det bra och leka med maten. Mat är konst idag och inget konstigt med det. Förresten så är det ett jättebra trix för att få barnen att äta.. Nå ....tiderna förändras .

Äter man efterrätter idag?? Njaaa....men här hemma hos mig HÄNDER det att vi äter nån efterrätt någon gång sådär, men då har vi middag med vänner och efterrätt som avslut på middagen. Ja så kan det va.


Nu då jag ska ha lite festligt här hemma om ett par veckor så tog jag och gogglade på roliga maträtter och gissa vad jag hittade.....Ja ni ser ju själva.....MAN FÅR LEKA MED MATEN. Inget konstigt alls. Visst blir man lite full av skratt .....vilken konst hörrni.


 

 

 Ja det får räcka så här för ikväll . Nu ska jag natta mina två blå.....ÄNTLIGEN, och sen så är det drömlandet bortom som gäller. Bilderna är lånade bara så ni vet.  


 Tack för mig för ikväll. Vi syns en annan dag .

på er.....