Oj så fort veckan har gått. Visst är det konstigt det här med veckodagar och så, för ibland kan jag ha fredag på en torsdag, eller kan jag ha en måndag på en tisdag.......hmmmm, mycket märkligt det där. Sen kan vissa dagar kännas ATT JUST DÅ...är det just den dagen, och vad konstigt jag tycker detta är. För mig kan måndag kännas som lite extra jobbig, och känner jag så på en tisdag, då blir det liksom måndagkänsla för mig...fattar ni vad jag menar? ;-) ..äh strunt i samma nu, för nu ÄR det fredag imorgon sådetså! och nu skiter jag i vad jag har för kännsla i morgon får DÅ ÄR DET FREDAG! SÅ ÄR DET BARA!

Imorgonkväll ska vi i jobbargänget äta och dricka och må så gott vi bara kan med varandra. Vi kan ju dessutom konsten hur man surrar, så det lär inte bli nån större tystnad under kvällen. Den här leken....TYSTA LEKEN kan vi ju leka om det är någon som fått ont i sina öron av allt babbel och så, men den som bryter leken först blir nog jag skulle jag tro......för jag har så väldans svårt att knipa käft längre än 2 minuter, ja det går bara inte.

Det här med kläder och när man ska iväg någonstans och det ALLTID ÄR JU ett stort bekymmer.  Fattar inte att när gubben tar på sig sina kläder när han ska bort, då blir han nöjd på direkten. När jag ska prova så kommer jag först ut med kläder och visar han dem och frågar villka han tycker bäst om, och han tycker ALLT sitter bra på mig, men det tycker ju inte jag inte, så det brukar ju sluta med att man nästan ger upp, och överväger att vara hemma, men.............imorgon ska jag ta på mig första bästa trasa.

Ja ni kn ju själv se, hur jag sliter i mitt hår då jag inte hittar någon klädrasa att ta på mig!

Bild lånad.

Ni ska bara veta så mycket jag har att gjöra i dag torsdag.....för det är väl torsdag?????? ;-)  Ska handla, panta tomglas och städa, fast..........Min gubbe kan ju åkso gå ut med snabelhunden en sväng.Eftersom jag känner mig på ett sånt jävulskt gott och bra humör idag, så ska jag för er berätta en liten historia.

Matti musa!

En finsk kille på Mc träffade en tjej och bjöd henne med på pallen. Efter en rundtur kom killen plötsligt i håg att han inte presenterat sig.

Han sträckte fram handen och sa,

-Matti musa

-Nej svarade tjejen, bara lite öm i arslet!

 

Äsch nog med en massa tok nu, så nu får jag nog allt skärpa mig och ta fram min strama sida! ;-) Ha en fortsatt jättefin kväll nu alla, För imorgon är det fredag! TJINGELINGEN på er!

 

Roliga timmen är slut, ni ser väl vad ordentligt och fint jag sitter här! ;-)

Torsdagskramen från mig! :-*