Halloj. Om ni undrar över min överskrift och Rubrik  , så förstår jag er. Jag undrar lika mycket själv. Vem sjutton är det som har kommit på detdär uttrycket.  =-O . Många järn i elden.....Många järn i elden ???? Blir inte alls klok. Men så är det I livet. Man kan ju inte bli klok på allt. Det är som det är.


Idag är det tvättdag hos mig. Det ska tvättas tröjor, T-shirtar,  socker...men hallå. Sockorna är ett gissel här hemma.  Försöker vara en liten detektiv ibland , tittar in i maskin då jag tvättat klart  för att se om det finns två lika sockar av varje par, men not. Det är så konstigt, för då jag stoppar in dom i maskin är dom ju två. Försvinner dom bakvägen eller?? Och det är inte bara jag som har detta problem. Hörde min granne nämnde häromdagen om att hennes sockar hade försvunnit. Tittade ut på hennes klästräck och såg en rosa, en vit, en svart, en grön.....osv.  Det här är inget litet problem minsann. Men....jag har kommit pä en lösning. Jag blandar alla sockor. Jag kör på temat"olika" Varje dag. Problemet är löst.  

Näpp.  Nu måste jag kliva upp och göra någon nytta. Måste på affären och handla åxo. Det blir halv 8 hos mig ikväll. Kanske jag skriver något om det. " Man har många järn i elden"  :-P .


 


HEJSVEJS !!!