Nu får ni inte tro att jag ljuger eller skojar med er, för så är det inte..eller?...

Som så många andra som är lediga under påsken så har jag besökt vårt shoppingcenter i dag, men jisses då vad folk som var ute. Jag tittade lite omkring där inne då det var kö till varenda kassa. Vad har hänt?? tyckte jag kände mig lite jagad åxo av alla shoppingtokiga helglediga människor. Men så förstod jag ju varför alla var så shoppinggalna, för då jag sänkte min blick lite längre ner, och mot midjan hos alla dessa människor gjorde jag ju upptäckten att alla hade ju sina påskägg med sig. Det var då jag fattade varför alla var så köpgalna, för dom hade ju fått pengar i sina ägg ju.

Men denna shoppingmardröm var inte över då jag skulle besöka shoppingcentrets toalett.  Där inne på toaletten förstod jag att nåt sorts toalettpapperskrig hade uppstått. För det var då toapapper runt om i den lilla toaletten, och det var då jag bestämde mig för att byta toalett lite snabbt så ingen skulle tro det var jag som härjat på där inne. Med nöd och näppe sprang jag med långa snabba långbenssteg över till nästa toalett tvärs över. Men då var det nån som hojtade lite till mig.........anki....anki. Jag tittade lite snett över axeln då det var en gammal kär vän som hade upptäckt mig. NEJ NEJ NEJ...tänkte jag. Inte nu! - Är det ledigt här säger min gamle vän om toan jag just sprungit ut i från. Hmmm....jo, säger jag. MEN DET ÄR INTE JAG SOM ANVÄNT DEN! någon före har stökat till där inne svarar jag snabbt som bara ögat och stänger min dörr på min nya toalett. PUSST..det här gick ju bra det tänkte jag tills......det gick inte att spola på toaletten. Så nu var det bara att ila iväg snabbt som ögat innan nån fler kände igen mig.  Men.........det kan bli riktiga äventyr där inne på toaletterna. Skönt vara hemma måste jag ju säga, för nu blir det inga mer äventyr för mig ikväll. Så detså!

Tittade häromdagen på detta gamla kort från påsken 1975. Då var det inga äventyr under påsken, utan lugnt och stilla skulle allt vara. Mormor och jag här på kortet.


Visst var väl jag och min mormor riktigt fina ändå!

Slutar med en liten historia då jag vart lite skrattsugen efter alla äventyr under dagen. Ett skratt förlänger ju livet sägs det ju.

Frun ringer maken på jobbet.

-Älskling! Jag har vunnit tre miljoner på lotto! Skynda dig hem och packa.! Sommar eller vinterkläder?

-Jag skiter i vilket, du ska vara ur huset före klockan tre!!


Kram från mig nu!