Så nöjd med midsommarafton. Vi hade vädret med oss...jag menar solen lyste presis hela midsommarafton så det var ju bra, för inte vill man ha regn på årets viktigaste dag när det gäller väder. Lite kyligt vart det framåt kvällen men det gjorde inget. Det finns ju varmare kläder som koftor och jackor och dessutom kan man ju som vi hålla igång  med tävlingar som var ett roligt inslag på midsommarafton .  Nu kom jag inte på första plats men som de så då man var liten....viktigast är ju inte att vinna utan att vara med. Kom varken sist eller först. Trevligt hade vi iallafall.

Men idag regnar det och vet ni....det är skönt med regn ibland å dessutom är det skönt att bara vila och ladda med kroppen med nya pigga energier. Vetni...dagen började inte så bra då Doris försvann vår lilla kattunge på 8 veckor . Det är en go å pigg krabat som är nyfiken på presis allt . Men så skrämde hon upp oss rejält i morse. Jag ...snarare vi här hemma ropade på henne....Vi lockade med alla möjliga olika lockbeten men ingen Doris dök upp. Men så tänkte jag...kanske hon smet ut då jag öppnade ytterdörren för hon gillar att försöka smita då hon fått nosa på frisk luft och sett fåglar flyga och kvittra uppe i det blå, men inte...nix nix..ingen Doris.

Men så dök hon upp. Jag tänkte...jag testar att öppna några skåp. Jajamensan. Inne i  städskåpet satt hon och tröck å blev nog Glad över att bli hittad.  Så oroliga som vi varit.

Doris är en pigg tjej på 8veckor.


 

 

Näe hörrni....nu är det bäst jag ger mig med mitt skrivande , ni kan ju tröttna på att läsa annars. 

Nu får ni fortsätta ha en fin midsommarhelg för det ska jag ha sådetså. Ps....hittade en kul skylt på nätet.


Kram på er!