Tycker det är mysigt att se på film, och helst då lite roliga och lättsamma filmer. Händer jag ser lite action och deckare ibland åxo, men nu då jag såg en film med lille tilly 6 år, då vart det ju en barnfilm med någon björn och några andra roliga figurer. Det var då TantGlad började darra på läppen  lite sådär som samtidigt ögonen vart lite blöta. Herregud....kom ju på mig själv sittandes med tårar nedför kinderna till en barnfilm. HALLÅ.....kan nån förklara detta? Klart man inte vill visa det heller, så där satt jag och snyftade med en massa papper GJORDE AV MIG EN HALV TOARULLE , det ni! Lille tilly blev nog lite fundersam där hon satt lite mysigt i mitt knä, och frågade mig om jag blivet förkyld? Hmmm......vart ju tvungen att tänka ut ett snabbt svar, och så kom det.......njääeee, fick nåt i ögat bara, men snart är det borta SNYFT SNYFT vart mitt svar.  TantAnki.....det är bara på låtsas säger lille tilly till mig efter en stund. Undra nu bara vem som var ett barn här. Jag eller lille Tilly :-\ . Pssss.....filmen slutade lyckligt tack och lov. ;-) .

Det är härligt med barn. Kommer ihåg en gång då jag var liten, och skulle rädda en liten fågel. Tror det var en liten gråsparv, som jag stängde in i mitt lilla växthus. Var väl sisådär runt 9 år gammal. Matade honom med bröd gjorde jag, så dom undrade nog i familjen vart allt bröd tog vägen hela tiden. Ville ju inte säga nåt heller om min lilla hemlis, för tänk om nån skulle döda min lilla fågel. Så tiden gick, och jag höll nog mest till runt växthuset för att hålla ett öga på den lille fågeln. Döpte honom till otto gjorde jag åxo. Men hur i fridens namn kunde jag döpa fågeln till otto? Hmmm.....ja vissa saker kan man ju bara inte förklara, för det liksom bara är så, som nu med min lilla fågel. Detta var 1977. Den lille fågeln som hade brutit sin lilla vinge , vart inte gammal. Jag hade begravning efter nån dag. Fattade ju heller inte att man inte kan stänga in ett djur sådär. Lille ottos liv hamnade i en låda där jag strödde massor av blommor i. Några tårar kom, och livet fortsatt. Nu är det 2014, och tänk vad åren går. Minnen är nåt ingen kan ta ifrån oss, sorgliga som glada.

Önskar er nu en jättefin fortsatt torsdag, och kanske vi snart hörs igen, men nu blire lite god mat som ska inhandlas till helgen. ja det är ju helg IGEN nu :-D .
Bild lånad på nätet. Okänd.


Torsdagskramar från mig!