Halloj alla. 

Så himla härligt det är med en ledig helg.  Dessutom har jag Sååå många fina bloggvänner som skriver kommentarer som är så snälla. Ni är guld värda. Har träffat några på riktigt i det värkliga livet .....så spännande det är. Man får ju en viss uppfattning genom bloggen av varandra å sen har vi min härliga vän som är med i "året runt" den här veckan. Ni må tro jag var snabb att köpa tidningen när jag såg i hennes blogg att hon skrev hon skulle vara med i "året runt". Nu tycker jag att ni ska gå in och lämna ett bokmärke i hennes härliga blogg där hon skriver om allt möjligt hon är med om i vardagen för det är just såna bloggar som jag gillar. Allt som hände i den vardagliga vardagen för det är väl det som är livet.


Min fina bloggvän Gerd. Kolla in i hennes fina blogg vetja.

http://gerd-geddfish.blogspot.com  

Ni kan åxo hitta gerds länk i min blogglista 


 

En bild från "året runt"


Nä nu ska jag fortsätta att lata mig i tv-soffan resten av kvällen för Gud så trött jag är. Har ju inte varit någon vidare vecka som ni vet som läst mina tidigare inlägg. Men det blir bättre . Blir alltid bättre.


Kika in hos min bloggvän nu. Sen så får ni ha en härlig och fin fredag 


Kram på er!