Visst vill man köpa hem lite gott till helgen och så, men då maten redan är slut på måndag och man är bara två då är det ju lite märkligt hmmm.... För jag vet att jag bar hem flera kassar som var fullproppade i fredags av mat och så är vi bara två som är hemma. Lite konstigt ju. Så idag då jag skulle åka till jobbet i morse gjorde jag i ordning min lilla minneslapp där jag skrev upp ett par saker jag skulle handla på vägen hem. Glad i hågen susade jag iväg med min lilla röda som fick ha sitt tak på idag då vi hade regn hos mig. Har ju kunnat kört utan tak hela helgen då solen värmt så gott, och sen är det ju så underbart att se den blåa himlen då man kör. Man är ju värkligen ett med naturen då.

Men struntisamma. För idag då hade ju jag naturligtvis glömt min handlingslapp hemma på bordet. Så typiskt av mig. Så nu då jag fick handla utan minneslapp för jag trodde ju jag hade stenkoll om vad jag hade skrivet på lappen så hade ju jag fel. Vet ni.....ingenting på lappen stämde. Nu har jag kommit hem med några saftiga köttbitar och lite annat gott som chocklad t,ex. Men hur tänkte jag där? jag äter ju chocklad bara nån gång i halvåret. Sen har jag köpt lite fryst pizza, jättebra då man vill värma nåt snabbt och inte har tid att laga maten, för då är det ju kanon att ha lite färdiglagad mat hemma. Föresten........kan man kalla pizza för mat? är inte det en varm smörgås eller? bara en fundering. Vad tycker ni?

Äsch då...nu har jag inte tid att sitta och skriva för nu måste jag tillbaka till affären så uscha uscha jag som inte har några krafter. Men vänta......jag har ju chocklad ju. Kanske man skulle smaska på en bit innan man åker och få lite såndär energi för det kan ju behövas då man är trött och regnet är utanför fönstret. Det är inte regn som faller , utan flytande solsken  Var det någon som sa.


Tänkte slappa ikväll då jag känner mig lite trött...fast det är måndag med några enkla korsord. Enkla korsord för barn passar mig alldeles utmärkt idag ;-) .


Sen är det ju nedräkning till semestern och snart är man där......på stranden. Få se nu.....det är 14 dgr....nej det är 17 dagar   ....skitisamma för snart så ser det ut så här för TantGlad och bilden är i från fjol. Hejsvejs från mig!