Gokväll alla!

...eller kväll å kväll. Snart så slår visaren över till ett nytt dygn. Bara en timme och lite "till" kvar av den gamla dagen, och här sitter jag i soffan och mobilbloggar. Jag behöver träna på det här. Att mobilblogga för man vet ju alldrig om datorn lägger av nån dag. Då är det bra med mobilen. Fast det blir helt annorlunda då man skriver ettmobil inlägg. Kan inte skriva och färga bokstäver som jag vill och hur jag vill. Lite trist. Hörrni.....vilket behagligt i-landsproblem vi har.

Vi är en del i samhället som är uppkopplade genom fb , bloggar eller andra medier , och det heeeela tiden. Man kan ju tycka ......eller undra om vi "människor" av idag får någon frisk luft igentligen.  Jag menar.....då vi för ett x-antal år sedan knappt visste vad en mobil var...Vi kunde Föresten bara ringa till början med den. Min gubbe är tjurig han.....han vägrar både sms:a eller på något sätt vara uppkopplad på nätet. Inte intresserad alls. Men på nåt sätt så är det ju sunt att vara så. Men på ett annat sätt så har man ju kul med alla vänner  i blogg och fb-världen. Så jag tycker det är kul så länge man har en sund inställning till alltihopa.


Nä nu ser jag att klockan springer iväg alldeles för fort. Dags för natta mina trötta två blå. Kommer ju en dag i morgon åxo som man vill känna sig utvilad på. Ny dag och nya tag.  Hm....undra vad man ska äta till middag imorgon ?? Äh....får "sova på saken"

HEJ SVEJS från mitt mobil inlägg :-D