Halloj kära bloggare. ;-) .


"Mitt i veckan " var min rubrik idag, men jag hade lika gärna kunnat skrivet som rubrik " Mitt i månaden" för det är ju nästan det. Tiden går sååå otroligt fort . Jag måtte alltid ha det roligt jag. :-D .

Nyss ätit lunch. En sån där God jättegod husmanskost som " rotmos och fläskkorv" oj vad det är gott hörrni. Men då man var liten ville man inte äta det, för jädrans som det luktade illa. Lika samma med kålpudding.  Det luktade på ren svenska F-N . Jag tänker....får nog inte skriva svärord här inne för då kan mister blogg chefen ta mig i örat. ;-) 

  

Mitt i veckan och ledig dag i morgon. Oj sån  lyx att vara ledig en vardag.  Men jag har massor att göra. Det blir ingen lata dag inte. 

Så mycket bättre än såhär blir det inte idag. Jag tänkte att nuförtiden då jag som nu börjat blogga igen så tänker jag inte skriva låååånga uttagna inlägg. Det kan lätt bli lite jobbigt för läsaren då. Nu kanske detta blev ett sånt där långinlägg ändå, men då får jag väl skärpa mig nästa gång.


Hej svejs!! Det här är inte i år. Tror det var 2014 då det var vinter då det var vinter. Allt var bättre förr