Ibland så ser man ingenting därför det finns för mycket att se. Man Blir blind på båda ögonen. Min gubbe och jag var en sväng till "Rummet" igår. Där har dom mycket fint minsann .  Fast då vi klev in genom dörren i butiken kom jag på en sak.....jag hade glömt att stoppa i pengar i biljettapparaten så jag viskade lite tyst i gubbens öra att vi måste nog skynda oss lite ifall vi får böter....Det vill man ju inte.

Efter lite springande kors å tvärs inne  i butiken så tittade jag ut genom butiksfönstret och fick syn på nån gubbe med keps å nåt väskliknande som hängde på axeln. Ja nu Äre kört tänkte jag. Det här blir en dyr visit det. Ropade på gubben min som stod å surrade med någon som han kände. Ojoj vad dom kan prata gubbarna då dom träffs. Ojojoj...

Men eftersom gubben min inte hörde mig fick jag springa ut mitt framför vakten som var nära att lappa bilen min. Startade bilen och flyttade den några meter bort samtidigt som min gubbe fick syn på mig och trodde jag skulle åka ifrån honom. Han sprang ut efter mig i butiken och just vid dörren kom jag    springande.....hm.....inne i butiken så stod affärsbiträdet och glodde på oss som vi hade stulet något. Om vi gick in igen??? Njäää......dom tyckte nog vi var några ena knepiga typer tror jag, så nu dröjer det innan jag besöker rummet igen. 

Fast vi hann ta lite bilder.

En snygg lampa. Jag gillar ju det som är lite annorlunda och sticker ut.


 

Visst var färgerna mjuka och behagliga på lampan.

Jag provsatt i en soffa åxo då jag ändå var i sittagen.


Ser ni soffbordet. Det gillade jag. Annorlunda och elegant. Tyckte faktiskt den gröna soffan inte var så dum heller. Lite ovanlig...stack ut lite


 

En annan soffa...

En helt ok soffa fastän en aning trist och beige. Det mörka skåpet däremot var snyggt.


 


Men nu är nu och det är mitt i veckan. Jag tänker inte surra så mycket mer ikväll i blogg. Jag tänker nämligen göra nåt som jag tycker är skittråkigt.....städa kylen. Bäst å sätta lite fart så nåt blir gjort för annars är risken stor att man somnar i soffan ifall man slår ner sig.


Hejsvejs och vi syns en annan dag bloggvänner.