Hejsan ALLA!

JAPP då var det dags för lite ny färger och ny design här inne. Jag blir ju lätt trött på samma och samma och gillar lite förändringar i bland, och då ska det ju naturligtvis HELLST vara FÄRGLATT . Och det presis som jag ÄR. Det funkar ungiofär som när man går förbi ett skyltfönster, och det ser likadant ut dag för dag och inget nytt, då tröttnar jag. Ombyte förnöjer sägs ju det, och visst är det så. Så nu blev det en ny TantGlad i designen, men gamla TantGlad i skrivandet.

Ser ni hur jag skriver så både pennan och jag glöder i kapp!

 

¨Så här när det är helg då vill jag gärna ha nåt gott vin till maten. Ok inte bara till maten, utan att smutta lite på en varm sommarkväll ute på altan tillsamans med mitt Lördagsgodis "gubbe". Sagt och gjort begav jag mig till bolaget i går. Jag packade lite gott i min korg och bar den ömt ömt fram till kassan och ställde mig i den långa kön . Framför mig stod det några ungdomar som fick visa leg, var och en. När det vart min tur så lät det så HÄR! 579kr  :-) . Hmmm.....tänkte jag, och sa lite skämtsamt till kassörskan. Får jag inte visa upp mitt leg =-O  kassörskan tittade lite underligt på mig, och tyckte nog jag var lite knepig. Men då jag förklarade till henne att det skulle ju vara så roligt att få visa upp mitt leg nån gång, så förstod hon poängen. Hursomhelst så har jag väl tydligen åldern inne iallefall. Fast.....lite besviken att inte få visa leg, iallefall nån gång blir man ju hehehe ;-) .

Hej å hå vad tiden går. Lördag idag och inte gjör det ont att värmen fortsätter heller. Jag älskar ju värme och blir så glad i hjärta och själ av det. Men igår då var herr blixt och dunder på en liten kort snabbvisit hit. Ja det gick så fort att jag fattade inte det var åskan, då jag nyss hade suttit ute och njutit med kaffekoppen, tidningen och leendet i solen. Trodde ju först det var nån som skulle testa motorn på sin v8, men insåg ju att så var det ju inte. Fast ljudet på en v8 har jag ju inte nåt i mot, men ljudet på åskans buller, den blir jag allt skiträdd för.

Nä nu ska jag ut och fortsätta med semestern, för jisses amelia villket häääärligt väder vi har i vårt avlånga land. Jag tänkte åkso jag skulle ge mitt lördagsgodis "gubbe" en omgång i badminton i dag, då jag är en jädrans så bra spelare. Ja den bollen tar han inte min gubbe, men på golfbanan är det han som är kungen. Jag gillar ju sporter med lite spring i benen.

Fast det är klart att en TantGlad kan ju åkso sitta still ett par minuter innan hon flaxar och flyger vidare i cyberrymden. Man får ju inte missa nåt, för fy lede

Nu önskar jag er alla en fortsatt jättefin solig lördag!

Kramen från en evigt Svävande TantGlad :-*