Känns som jag vait vaken nästan hela natten nu. Men det är väl så, att vaknar man kl 3 på natten, då går det bara icke att sova. Så vad tror ni att jag har gjort då under min vakna td? JO TÄNKT! Det har jag gjort. Tänk vad mycket man hinner att tänka på den tiden på natten. För det första så saknar jag ju min käre gubbe igen, men i morrn kommer han hem igen. Men hur i fidens namn kom jag på och tänka på den här lilla visan då?

 

Hyacinter och tullpaner, både blommor och blad.

På en telefontråd sitter svalor i rad....

Dom kvittrar...och glittrar... om vååååååååren. :-) .

Ja jag kan ju själv inte fatta hur den melodin etsades sig fast i huvve i natt klockan 3. Knäppt va?

Det finns ju många bloggar jag tycker om. Många jag följer, sen kanske tiden inte räcker till alla gånger att kommentera dom alla, men jag försöker ändå att kommentera lite här och där. Jag tänker ta upp nån blogg lite här och nu här hos mig som jag vill gjöra lite reklam för. Vi har ju t,ex denna blogg som jag tycker är vardagsnära och innehåller även lite allvar som kan blandas ihop med en lite underfundlig humor. Humorn finns hela tiden. http://skogsnuvan.bloggplatsen.se jag hoppas adressen vart riktig nu? En jättemysig blogg jag följer.  Besök gärna denna härliga blogg.

Nu är mitt kaffe uppdruckit och i vanlig ordning ska jag åka till jobbet och härja på som vanligt med mina kamrater. Vi har det väldigt kul på dagarna iallafall. Men före så vill jag visa upp två bilder för er. Morgonstund har ju guld i mun sägs det. Så här kommer den första som jag hann med till morgonen och det vart en bild på några vackra rådjur.

 

Denna bild tog jag kl 6 nu utanför vårt sovrumsfönster. Snabbt fram med kameran vart det. Och dom stannade kvar snällt för att låta sig fotas.

Dessa häxor flyger över vårt torg i vår kommun. Visst är dom ett härligt gäng häxor ändå. Så på torsdag då följer jag med dessa häxor till blåkulla.Lite ditt och datt vart det om idag. Så nu önskar jag er alla!!!!!!

En riktigt solig onsdag till er alla!