Dagarna går så fort och snart r vi inne i mitten på månaden. Ojoj.

Förr så sa dom här hemma att "morgonstund har guld i mund"....eller var det "mun"?? , hursomhaver så fick jag för mig tidigt i morse att nu jädrans så ska jag ta mig en frisk och skön morgonprommis innan jobbet. Pigg som en mört och alert var jag. Slängde på mig jackan och gav mig i väg en bit med bilen tills jag kom till detta vackra ställe där jag är uppvuxen. Förr då jag var liten var det Sumpmark på det här området. Det fanns även  en kulle där vi barn hade jättekul och  åkte trickskidor. En koja hade vi åxo.  Nu är det promenadväger intill stranden.

Nu då jag var alldeles ensam ute då jag promenerade så får man ju för sig allt möjligt. Nog har man livlig fantasi allt. När jag hade gått en bit så tyckte jag mig höra fotsteg bakom mig, men varje gång jag vände mig om så fanns ingen där. Men ljudet fortsatte och det hördes som knarrande fotsteg, vände mig om igen men ingen där......då blev jag riktigt rädd . Tänk om nån ligger och lurpassar och tänker hoppa på mig och röva bort mig tänkte jag?....Tänk...herregud, å jag som ska jobba. Vem ska jobba för mig??...Men men...inget hände och när jag väl kom till bilen igen kände jag mig lugn.  Kanske jag har  sett för mycket på tv?? ;-) 

Nåväl. .....Vi tar några bilder nu. Min kamera ÄR min mobil, så ni fattar nog att bilderna inte blir sådär perfekta som jag vill ha dem. Något suddiga ......Men det är som det är. 


 

 


 


Det var en vacker morgon och jag fick röda rosor på kinden  av den härliga men lite småkyliga luften. Det var rätt så mörkt när jag kom men sen så gick det fort från mörker till ljus. Solen tittade sakta upp från horisonten. Sååå himla vackert. Jag är lite barnsligt förtjust i himlar. Alltid varit. Det är vackert.


Näe hörrni....nu ska jag ta mig en kopp te och titta lite på dumburken.  Det är rätt skönt det med.  Chilla lite...


Hej på er !

  

Denna bild är lånad på nätet. "Morgonstund har guld i mun"