Morrn Morrn alla !

Solen lyser upp med sin härliga lampa varenda dag snart. Hur generöst som helst . Mitt tänk var att rätta mig efter vädret i sommar. Är det sol så blir det sysselsättningar utomhus....blir det regn så får man hitt på nånting inomhus. Hmm...Men nu då det varit sol vareviga dag, har ju jag knappt varit inomhus. Allt ligger efter. Tvätt, städning å annat plock. Nu Äre bara till att spott i nävarna, och ta tag i tråksakerna. Det är ju fredag, och förr då städades det alltid på fredagarna. Ut med mattorna som skulle piskas så hela kvarteret vaknade. Jäkla vilket oljud piskrapp är. 

Näpp...är väl bäst att sätta igång med allt, så man får kväll nån gång. Och då ska det grillas. Tror nog det blir nåt glas vin åxo......sockerdricka går lika bra det med ;-) 

Lev å må, och ha en häääärlig fredag alla. För det ska jag ha!
Ps...hittade några roliga citat som jag tar med i bloggen idag. Allt är lånat från nätet.

 

 


Hejsvejs på er!!