Jamen då så......då är valborg avklarad, och det har varit en fantastisk vacker och solig dag här hos mig. Ni vet....då det är vackert väder blir vi människor lite gladare.  Dessutom har jag hunnit med en hel del i dag. Ett tag trodde jag att det var söndag. Jäklar tänkte jag.....man skulle behöva en dag till som man var ledig på. Tänkte ju inte alls på att det var lördag tills min gubbe frågade mig vad vi skulle göra idag lördag. Fattar ni....Hur vimsig kan man va igentligen....rätt mycket mina mått mätt. Vill inte ens tänka på hur jag blir om några år.....vimsig..vimsigare...vimsigast eller?

Och vad är det som jag har gjort då? Nu ska ni veta, att bloggen är lite som min dagbok....fast utan hemligheter då jag skriver rätt ut i cyberrymden.Hemligheterna behåller jag för mig själv.   ;-) . Men nu fortsätter vi.....för klockan börjar bli rätt mycket så...

Det är tur jag har mycket spring i bena. Jäklar vad dom orkar  mycket. Idag har jag och mina ben sprungit in och ut på olika ställen. Ni vet....min gubbe har nästan svårt att hänga med mig i mitt tempo. Men jag är en människa som vill hinna med mycket på min lediga dag och lediga helg.  Vi började här på "fyndlagret" i Sundsvall.

FYNDLAGRET.

 Här fanns det mycket 50-tal.

Vi fortsätter.

  


 

Det finns mycket fint där......men det finns även en hel del (tycker jag) skräp där åxo. Men det jag tycker är skräp...kanske någon annan tycker är fint. Vi tycker ju olika vi människor.

Efter det att vi sprungit runt ....kollat...vänt upp och ner på saker....kollat priser....sprungit fram å tillbaka då såg jag en lampa från Ikea , som kostade lika mycket som den gör på Ikea hmm... Men sen så var vi nöjda , och så rusade vi  vidare....eller snarare bilade vi vidare till Bauhaus. Där finns det åxo mycket att titta på. Kolla här.

 

Här satt man bra. Ni vet...även pigga ben kan bli trötta ibland.

Min gubbe letade en sak, så jag tänkte.....bäst att fråga någon. 

 

Tror ni han svarade mig?? Nej nej....sur som en surkart var han. 

Hm..kände jag behövde piggas upp lite efter detta, så jag tog och tittade lite på dessa lustiga figurer. Vet ni.....jätteglad blev jag.

Busiga och charmiga trädgårdsfigurer från Bauhaus.

 

 

Så söta de var.

Men här kommer en elaking åxo.......tyckte nästan att han var lite söt faktiskt.

 

Nä nu Äre nog dags för att säga hejdå till April.....vi syns nästa år igen.

Innan jag nattar...ja...det är ju kväll då jagskriver detta inlägg nämligen...och klockan den tickar på...Tick, tack, Tick...så tar jag den/ de som gjort "söndagspromenad" här nedan.

Anneli http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se 

Ditte http://akker.blogg.se 

Men nu får vi vara glada att fina "Maj" är här. Min födelsemånad.

 

Nu kanske det är en ny dag då ni läser mitt inlägg.....Tja...vem vet? 

Kramelikram Alla kära