Sitter och njuter av en ännu tidig morgon, och precis som i går så har jag sovmorgon. Katten ligger på fåtöljen och har nyss ätit och resten har fått gått ut för att njuta av dagens ljus. Själv sitter jag och håller i kaffekoppen och känner mig riktigt nöjd med morgonen.

Nu kanske ni funderar vad det är som jag är så nöjd med. Jo......jag har hunnit med lite garderobsstädning så här på morgonkvisten. Ja är man morgonpigg så är man. Jättebra tycker jag. Så nu har jag kikat lite på vad jag har i min garderob, för i bland så behöver man gallra lite innan man köper nåt nytt. Blir nog myrorna som får sig en del. Bra om det kan återanvändas av andra då man själv tröttnat. Och vet ni.....jag hittade denhär jackan i min garderob idag. Hur i fridens namn tänkte jag då jag köpte den här jackan som säkert är tio år gammal.Jag tyckte den var skitsnygg då. Men gick nog runt och såg ut som ett sånt där stoppljus kan jag tänka mig.

Så nu sitter jag här och bloggar en liten stund innan jobbet och tycker att jag har varit jätteduktig. Så skönt med lite rensning.

Har åxo märkt hur jag har pippi på att köpa vissa saker som kjolar, väskor och klänningar. Hittade flera röda klänningar i alla dess modeller. Men då man gör en garderobstädning så brukar jag dela upp kläderna i små högar. Det blir en hög , där jag lägger det som jag vet att jag INTE kommer att använda. Sen en hög med det jag vet jag kommer att använda, och så håller jag på så. Ett bra sätt att ha lite pejling på det hela.

Men nu.......får jag lämna garderoben ett tag. Det är jobb som gäller nämligen. Sen blire lite lyxtid hos frissan, för även TantGlad behöver fräschas upp lite. Sen kan man ju inte låta bli att dras med i det vackra vårvintervädret vi haft hos mig några dagar. Sååå himla skönt.

Näpp...nu får jag tacka för mig. Så mycket bättre än så här blire INTE idag.

Hejsvejs på er och ha en riktigt fin lillördag!

 :-*