Go``kväll alla kära vänner! :-D

Jamen då har vi haft en fin dag då igen. Tycker ni det låter lite retsamt...tänkte på alla som inte har fått haft den sol jag har fått haft. Tänk hur solen funkar som. Tänk att det är under samma sol som vi alla får glädjas av. Där har vi nåt som är gemensamt. Hmm......tänk att det är samma sol nere i skåneland som uppe i Haparanda. Helt oooootroligt ju.

Men vet ni....jag borde ha varit ute lite mer i dag, men näpp! Här har det varit en massa spring i bena då jag har rännt omkring...igen i vårt köpcentra. Ni kan tro det var svårt att hitta någon parkering.  Tänkte ju inte att det var löningshelg. Men hursomhelst så hittade jag tillslut en plats att stå på. Men svårt vare.

Sen var det bara att sätta igång med springmaraton. Ni vet.....man vill ju hinna en massa då det är helg och då man är ledig. Som tur ÄR så är jag ett proffs på shopping.  Jag pejlar lite över vad jag vill ha, och hittar jag inte det jag söker så spiller jag ingen tid, utan fortsätter vidare.

Jamen då så....nu var det solglasögon som jag letade.
Visst fanns det lite att välja på.


Men......näe....inte tillräckligt snygga för min smak. Så det blev inget glasögonköp.

Kläder då.......Jag är ju ett proffs ;-) då det gäller kläder. Jag väljer ut det jag tycker om, och går inte omkring och känner och vrider på allt då jag ska prova. Hittade en jacka men.....

Näee........en gul. Den vart inte bra. Så inget klädköp bidde det. Men nu vet jag hur den satt, och den satt INTE bra.

Sen har vi ju mitt älsklingställe som är blomsterlandet. Och där hittade jag en liten hemtrevnad som sökte ett nytt hem till sig. Ja....det stod så. Jag söker ett nytt hem. Jag vill inte bo här i den här stora lokalen sa den till mig, så den fick följa med mig hem. Kommer i håg då jag var liten och när alla tanter hade hemtrevnad i såna där vågar ni vet......det satt två hemtrevnader i dem, och jag tyckte då att dom var jättefina. Kanske inte de allra populäraste blommorna, men...........till mig kan dom få komma. Så här ser den ut. Det vart en ny kruka åxo.

Sen fanns ju dessa fina påskliljor åxo.

Och lite andra blomster. Visst längtar man till sommaren allt då man är på blomsterlandet.


Lyckliga lotta. Visst heter dom väl så??

Å nu är det lördagskväll, och ännu en lördag är avverkad. Jag har bara gjort bort mig en endaste gång i dag. Undrar ni vad det var? Jo......jag hade glömt min lilla börs i bilen då jag skulle handla i matbutiken i dag. Fattar ni hur nervös man blir. Såg nog ut som en tomat då jag märkte att min börs INTE låg i väskan. Precis då jag skulle betala dessutom. F-n tänkte jag och och rusade fort ut som attan för att hämta börsen i bilen. Ja....kön till kassan hade hunnit bli flera km.......kändes det som. Men då jag kom tillbaka för att betala så avfyrade jag mitt bredaste flin.....såg ju hur många vart irriterade...................Har jag gjort bort mig nu igen.

Näee ni.....nu ska jag se mello i ett nystädat hus. Min gubbe har arbetat hemma och jag har sprungit och shoppat halva dagen. Rätt nice att min gubbe är så duktig som fixar ett fint hem till TantGlad. Så nu blire soffmys och mello. Ha det så gott....och ni..i möra äre 1:a mars. Äre inte rätt nice ändå.

Men nu blire soffmys i soffan. Go`kväll på er!

Puss o kram å trevlig kväll! :-*