Halloj alla.

Nu är jag tillbaka till bloggvärlden för plötsligt så händer det...jag blev sugen att blogga igen. Det var längesedan nu. Jag bytte för sådär 2 år sedan tillbaka till min blogg annechristine så det är den bloggen jag har skrivet i sedan jag slutade med TantGlad. Men vet ni...min inspiration att skriva försvann när TantGlad lades ner. Herregud.. jag ska ju heta TantGlad för att jag ska känna någon inspiration. Men nu går vi vidare..


Corona tider. Ja..vilka tider. Jag har köpt handskar, munskydd och visir. Vet inte hur säker jag behöver vara och helst vill jag bara undvika affärer och mycket folk men det går liksom inte fullt ut och göra så. Man är bara tvungen att gå ut på affären nångång ibland.


Häromdagen...eller för någon vecka sedan så stod jag i en kö där det var 1 person före. Jag stod 2 meter bakom personen då jag hörde en familj pratandes med varandra och helt uppe i dem själva och där stod jag...2 meter efter Den person i kön som skulle betala då något oväntad helt plötsligt hände....jag blev som förstummad. Familjen hade plötsligt ställt sig före mig ...då kände jag björnen inom mig. Ni vet när man blir väckt av något obehagligt eller så. Jag röt till och ifrågasatt om coronan hade tagit slut.  Men då tittade de på mig som om jag var knäpp eller nåt. Hm.... måste inte vi alla visa lite hänsyn?? . Men nog om detta. 


Oj vad trött i långfingrarna jag blev. Man är ovan att skriva såhär mycket på en gång så därför sätter jag P för dagens inlägg. Det kanske till och med blir ett till samma dag. Vem vet hur mycket skriv jag bär på...ja vem vet. Men som sagt...Nu har jag kommit igång med bloggen och bara så ni vet så blir det både trams, lite mode och inredning i den nya TantGlad. Men inte allt på samma gång.


Hej svejs så hörs vi. 

  ;-) Tjingeling vi hörs