Trodde jag skulle få se solen i morse, men då vi nu har fått gråväder är det lika bra att hålla sig inne. Ok...det är ju sjukt skönt ute, och man ser inga sura citronminer längre. Det är ju skönt...suck. Kanske det blir en promenad senare, men inte nu...inte nu, för vet ni? jag har ätit kålpudding nämligen, ja min gubbe med, så då är det ju inte så passande att vara ute med folk.

Jag kan lova er att vi stängt både fönster och dörrar här hemma nu. JO vi tänkte inte tända upp heller ikväll utan vi låtsas vara borta. Kommer det nån då får vi viska till varandra här hemma så ingen hör oss. Det blir lite som en lek liksom. Kan lova er att magen bråkar åxo, så vad gör man då det är söndag då? JO kanske man tar sig en liten vila. En lååååååååååång vila!


Vi hade ju dessutom mello igår, så min gubbe och jag bullade upp lite godsaker framför oss. Det enda som behövde arbeta var armen för att hämta några chipps och lyfta vinglaset lite då och då.  Ja sen satt man ju och väntade tills man trodde dendär riktigt braiga låten skulle komma, som aldrig kom.   Jaja...smaken är väl som baken.

FF...attar inte vad jag gjort med tagentbordet som är så kletigt. Nu börjar jag på att se suddigt åxo. OJ nej.....det var inte synen som det var fel på ser jag nu. Det är mina väl använda bokstäver här som håller på att försvinna ju. HJÄÄÄLP.....får sluta här, så jag kan skriva mer i min blogg en annan dag. Vill ju behålla bokstäverna ett tag till. Föressten....om ni ser några fräscha bokstäver så kan ni skicka dom till mig. Behöver ju dom. ;-) .
Kramen på er, och en fin söndag ska ni ha!