Har inte gjort så mycket idag, men visst äre konstigt hur trött ändå man kan bli. JO...på förmiddagen var jag ute och lyxshoppade lite. Känns då himla skönt att få ströva omkring i vårt shoppingcenter som var sååå ..svalt och skönt.  Dessutom kunde man i lugn och ro kolla genom vad som fanns. Ingen trängsel där inte. Stötte på en gammal dam som svettades uppifrån och ner och ville ha hjälp med att hitta rätt storlek, så då frågade hon mig. Ja vad ska man säga?..fick ju svara med att jag inte var nån expedit, men att jag kunde hjälpa henne ändå med att hitta rätt. Inte lätt att bli gammal inte.  Men sen tackade hon så gott till mig, och så bra det kändes med att hjälpa någon.

Nu är mina krafter slut då jag har klipppt gräsmattan som bara växer och växer. Men sååå duktig jag tycker att jag varit, så efter gräsklippningen i mina skitfula gräsklipparskor blev det vila i dag. Visst får man väl ta en siesta va?? det tyckte min gubbe i alla fall.  Se så gott jag mår på bänken.  Det tar på att shoppa och att klippa gräs, och när jag tänker efter så har jag ju faktist gjort lite nytta idag annat än shoppingen. JO...shopping kan vara nyttigt om man ser det motionsmässigt. Då får man en jädrans bra motion, så detså! Äsch....tror jag fortsätter kvällen med att ta det lugnt, så må så gott alla tills vi hörs nästa gång.  Tjingelng på er!


Jädrans så skönt det är med en siesta!