Halloj alla.

När man var lite  så funderade man över vad man skulle bli som stor. Nu snackar jag 12 års åldern. I den åldern så är man liksom runt 12- 25 ALLTID. Äldre blev man inte. Men hursomhelst...Vad skulle jag bli som stor?  Jag hade inte så stora krav...men Drottning var ju inte helt fel....eller kanske trädgårdsmästare eller nåt. Jo..Ni förstår...det var högt och lågt . Men jag vart varken det ena eller det senare. Men nu...när man är stor, så tänker jag fortfarande...Vad ska jag bli som stor?? Herrejisses. Jag känner mig ju inte äldre än typ 20 ;-) . Så det är ju faktiskt som så, att själen, den blir aldrig äldre. Stor kommer jag åxo aldrig bli, för jag är bara JAG i slutändan. Jag är ingen ålder. JAG ÄR BARA JAG! Så är det.

Men nog om detta, för nu gör jag helg. Det här var dagens tankar. Kom ihåg...åldern är oftast bara en siffra.


Tjingeling !!!


  


Nu är jag ledig ! GLAD HELG