Stod i en jättelång kassakö igår ...ni vet en sån där på 25 meter och ALLA hade storhandlat. Började snegla på kassorna till både vänster och höger om någon av dem kanske öppnade eftersom kön var så lång, men inte då. Plötsligt stod det helt stilla då jag tittade på den som skulle betala men hade glömt koden. Suck suck. Men för ff.....

Men efter några minuter och hjälp från en viskande gubbe och kodbekymret löste sig blev det dags för nästa kund. En gammal dam ....lillstackarn då som hade glömt plånboken hemma. Ojoj.  Klockan tickade å tickade ....kön bakom mig blev bara längre och längre och ALLA vi som stod och väntade började vrida oss till höger och vänster........bakåt och framåt  med röda illröda arga ansikten kanske för att se om vår kö-kompis kände likadant?, ..jodå...Vi hade irriterandeblicken allihopa . Sen var det dags för nästa kund som glömt tagit upp plånboken....men hallååå, gör man inte sånt medans man står och  väntar ?! Går ju fortare dessutom.... Man har ju liksom inget bättre och annat för sig, åsso spar man en massa tid och otåliga kunder...

Plötsligt ser jag någon rör sig i kassan bredvid....JIPPI...nu springer jag dit tänker jag. Snabb som jag är kilade jag om hela kön och kom nästan  först vid kassan intill. En annan kund hann före, (morr),  men då den kunden bara hade en vara så gjorde det ju inget tänkte jag.....förrän han öppnade käften och ville byta varan mot en annan så nu fick kassörskan fullt upp minsann då hon fick lämna kassan för att byta varan för kundens skull . Hm.....varför ställer man sig alltid i fel kö för??? 

Näe hörrni....nu tänker jag inte göra nånting idag då jag inte blev klar med det igår. Men det är ju semester och jag kan göra vad jag vill på dagarna... Känns Nice ska ni veta så HEJSVEJS!!


 

Lånad bild på nätet.