Halloj alla kära. Nu var det ett tag sedan som jag skrev i min blogg men så kan det bli ibland när man har mycket om och kring sig. Flesta av mina bloggvänner finns på instagram och där får vi se varandras bilder och ha lite koll på varandra. Så kul att följa er. Men nu något annat.


Hörrni....har ni sett reklamen om paret som ska tanka, men så glömmer de bort att de tankslangen instoppad i bilen. Jädrans så flummig de måste vara om man glömmer en sån sak och åker iväg har jag tänkt.....men så hände samma sak för mig idag. Hade lite bråttom så jag tryckte in koden till bensinkortet och satte in slangen i bilen och så satte jag mig i bilen medans bilen tankades. Tog upp plånboken och stoppade in tankkortet i säkert förvar och stoppade in plånboken i väskan . Tryckte in startknappen i bilen och startade....tänkte ...varför står jag kvar här för? Men i samma veva kom jag på mig själv att jag inte tagit slangen ur bilen...ibland är man förvirrad . Men det är tur man kan skylla på åldern. Gud vad jag älskar 50. Man är varken gammal eller ung. Man bara ÄR liksom.


Inte mycket här hänt sedan jag sist skrev något här i bloggen som sagt, Livet tickar på och allt känns baea Nice liksom. Hösten har kommit och allt är bara som det ska . Tog några bilder från vår stad Sundsvall idag. En gråmulen men rätt varm och skön dag.

Några bilder.

 

 


 


  


Det blir inte så mycket bättre än så här idag i min blogg. Nu ska ni ha det så gott så länge, och när vi ses i min blogg vet jag inte så noga. Jag skriver när skrivlusten kommer. Ni som har instagram kan följa mig där  @annechristine_engstrom.


Tack snälla ni för att ni tittar in här och en stor kram till er alla.