Nu då jag är uppe med tuppen så borde väl jag hinna med massor idag. Ska sätta upp det sista julpyntet och sen ska jag fixa" till" en utegran som vi ska tända till första advent. Gillar vanlig belysning. Enfärgade lampor. Kommer ni i håg de färgade belysningarna som så många klädde sina granar med förr . Så sällan jag ser såna belysningar idag, för nuförtiden sätter vi alla möjliga olika sorters belysningar på våra hus och runt om i trädgården för det ska lysa upp lite extra. Förr hade man en gran ute och nå mer än det var det inte men å så fint och stilrent det var. När snön la sig på grankvistarna och belysningen lyste så fint där under de snötäckta grankvistarna....ja  då var det vackert.

Nä nu Äre bäst att Sätta lite fart.....Men jag börjar med kaffe först så får vi si vad jag hittar på sen. Kan bli mycket det. Känner mig pigg och på G idag.

Se så fint det är i mitt bloggrumsfönster på morgonkvisten denna morgon. Blir man inte glad. Ser ni hur vacker himlen är....blir en bra dag det här.

 


Hejsvejs och...

Trevlig första Advent.