Om jag får tycka nåt, ock det får man väl göra i sin blogg så tycker jag att det är riktigt.....ja ...riktigt prisvänligt att fika på ica maxi. Inget ställe jag brukar fika på, men i dag då vart det för första gången. Lite mätt i magen så går ju handlingen lite bättre. Började med fika . En liten macka och en kopp......snarare en mugg kaffe gick inte lös på många kronor.

Ingen lyx precis. Men alldeles lagomt för att få sig lite gott i lilla magen.


Riktigt gott var det. Mätt blev jag ju åxo.

Men nu är det kvällen, och nåt som jag hörde och såg på nyheterna var att nu kommer värmen. Äre inte riktigt nice eller hur. Som vi har väntat på detta. Alla människor som nu har haft sin tidiga semester tycker jag faktiskt lite synd om. Min egen semester sträcker ju sig till slutet på augusti......så ingen stress för min del. Men alla andra stackare som har förväntat sig sol, bad och härliga sommarkvällar. Den här solen behövs ju trots allt. Eller hur? Att ladda med en massa glädje och med energier för vintern. Ja.....det gäller ju att man är positiv och kan hitta andra måbra alternativ. Men visst finns det ju trots allt mycket att göra även om inte solen värmer. Läsa böcker, se på nån film, eller nåt annat som man kanske tycker om där inte vädret spelar nån roll. Lediga dagar är väl ändå skönt.

Hos mig så har jag min lilla favorit hörna, som ni som läser min blogg förstår. JO......jajamensan. Här på min brokvist njuter jag i fulla drag. Jag dricker mitt morgonkaffe här. Jag sitter bara och ÄR , eller så kanske jag äter nåt gott........som nu då det är fredagskväll och helg. Men visst har man väl helg heeeeela hela tiden liksom. Men nu är det ju helg på riktigt. Så nice.


Ja....välkommen till min myshörna. Föresten.....har ni nån speciell myshörna hemma hos er?

Ja här på brokvisten är min lilla myshörna. Inte stor......men storleken, den spelar väl ingen roll eller? ;-)

Så nu tar jag och njuter av helgen så detså! Hörrni....hörde ni att värmen skulle komma??? Äre inte nice så säg.

KRAM på er! :-*