Jag kommer knappt ihåg tiden före ......Jag menar med allt som har med media att göra. Visst vi väljer ju själv hur aktiva vi vill vara och så.....och jag tycker nog det är skitkul (får man skriva så ? ) med alla sociala medier. Att vara aktiv kan åxo ta en massa tid.....tid att kunna göra något annat.....så det gäller att ha en sund uppfattning. Jag tänker alltso göra en liten break.....en vila från allt. Ta hand om gubben min för Hur kul det än må vara så behöver man en liten vila mellan varven. Men visst....Jag  dyker upp på insta och fb då jag känner för det, men bloggen min får sig en paus.

Min blogg fyller dessutom 4 år snart. Alltso.....Jag har hetat TantGlad i 4 år nu.   Ibland har jag faktiskt funderat på ett annat namn.......Men då blir det inte jag liksom. Mitt namn får stå kvar i bloggvärlden. Det ska väl finnas en TantGlad åxo, För jag är ju glad liksom, så varför ändra?? Näe.....Jag kör vidare jag .

2 februari fyller Tanten 4 år. Hon får fortsätta fylla så länge jag finns här i bloggvärlden, så jag hoppas ni står ut med allt tok och trams som  jag skriver i min blogg.

önskar nu ALLA mina fina bloggvänner en härlig helg så syns vi i bloggen när Tanten vilat färdigt. Jag ska umgås med nära å kära......Det är sånt som man åxo behöver ibland. Sen kommer jag igen med nya friska tag.  Hej och hå...


KRAMelikram alla underbara bloggvänner .

 

Vi hörs Hörrni!!!