Ni som läser min blogg kanske har nåt hum om  vad jag skrev om i mitt förra inlägg. Så nu fortsätter vi...

Skrev ju om rösten och hur man förväntar sig hur någon ser ut som nån alldrig träffat bara genom att lyssna på rösten. Men nu handlar det om bilar. 

Bilen är ju en förlängning av sin personlighet kan jag tycka... . Men stämmer gör det väl inte alltid. Det stämmer inte in på dendär fina damen som bodde i byn då jag växte upp. En liten nätt dam på högst 1.55 över havet. Parant å tjusig som få.

Men Hörrni....herrejisses  vilken bil hon hade. Liten och smärt var hon. Men då hon satt sig i sin stora flotta amerikanare så försvann hon bakom ratten å bara huvve och ett toklockigt hår stack upp. Jisses vad roligt det såg ut. Men det var en tuff dam för jädrans så chickt hon rättade bilen. Kom inte å säg att gamla damer ska sitta i en gungstol inte.

 


Sen hade vi en annan variant då jag var liten. En farbror med så långa ben att man trodde han gick på stylter. Ni vet såna här långa käppar man ställer sig på och går omkring med. Denhär gubben hade världens minsta trångaste bil man kunde tänka sig. Men han var en fena på dra in bena....ojoj.   Hur i fridens namn fick han plats med bena?? 

Nu har jag gogglat på bilar, och visst finns många roliga bilar .  Många andra sorters bilar finns åxo. Om jag inte har fel så finns det runt 500 bilmodeller i världen. Det är mycke det. 

Lite roliga bilar.

 

 Hm....men en sak kan man ju säga om denhär bilen....ägaren ÄR väldigt kreativ iallafall

 


Sen har vi bilar jag själv är svag för. De flesta som känner mig vet jag byter bil som vissa byter strumpor. Nu kommer några bilar i min smak å smaken är ju som baken.

 woooooooooooooow...VILL HAAAAAA

Duger rätt bra den här åxoMen Hörrni....nu Äre nog bäst jag fortsätter med middagen. Det blir nå enkelt snabbt och gott. Kan ni gissa vad??


 

Lånade bilder från nätetKramelikram Alla fina.

Brumbrum!!